Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 05.06.2024 Miejsce: Ołtarzew
Czas trwania: 8 h
Szkolenie teoretyczne z warsztatami prowadzone jest przez doświadczonego eksperta w profesjonalnym laboratorium SGS
W cenie ujęte są wszystkie próbki do przeprowadzania badań
Część teoretyczna:
Część praktyczna:
Ocena wrażliwości sensorycznej:
Ocena sensoryczna produktu:
Cena 1 495 PLN netto - za udział 1 osoby w szkoleniu w formie stacjonarnej
Cena obejmuje: prowadzenie zajęć, materiały szkoleniowe, zestaw próbek do oceny sensorycznej, certyfikat w języku polskim, wyżywienie w trakcie godzin szkoleniowych
Cena nie obejmuje kosztów zakwaterowania.
Płatność za szkolenie następuje po realizacji szkolenia, wyłącznie przelewem, na podstawie faktury VAT, w terminie 14 dni od daty jej wystawienia
RABAT 5% w przypadku zgłoszenia wcześniej niż 4 tygodnie przed szkoleniem. Zapytaj o warunki dodatkowych rabatów
Szczegółowe warunki uczestnictwa dostępne w poniższym linku:
https://learning.sgs.com/lmt/!clmsLink.dt?site=sgsssc®ion=pl&lang=pl&type=R&id=62829058
Zapytaj organizatora o szczegóły