Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zbliża się jubileuszowa piąta edycja Kongresu Bezpieczeństwa Żywności, zaplanowanego w tym roku na 6 listopada. Tradycyjnie już Kongres organizowany jest przez biuro CEE International Food Standard – IFS przy wsparciu i współpracy Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego oraz CSCMP.
Program Kongresu odzwierciedla potrzebę integralnego podejścia do bezpieczeństwa żywności, wskazując na ścisłe, nierozerwalne powiązanie wszystkich etapów i uwarunkowań łańcuchów technologicznych, logistycznych i funkcjonalnych. Zgranie tych elementów, właściwy nadzór nad żywnością oraz dochowanie wierności tradycjom i kulturze produktów żywnościowych, kreuje jej jakość. A jakość oznacza większą konkurencyjność oraz zyski, zaklęte w wiedzy o nowoczesnych technologiach produkcji, przetwórstwa, przechowywania, dostaw i sprzedaży konsumentowi.
Szczegółowy Kongresu program dostępny do pobrania po wypełnieniu formularza poniżej.
Słowa kluczowe: bezpieczeństwo żywności, kongres, IFS, wydarzenie
Materiał udostępniony przez: IFS Central & Eastern Europe Office
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto