-
Interpretacja wymagań dyrektywy CSRD w nawiązaniu do raportowania ESG
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.11.2024
-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 18.11.2024
-
Wymagania i audytor wewnętrzny systemu FSSC 22000 v.6.
Kategoria: Systemy jakości, 18.11.2024
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Ogólne, 18.11.2024
-
Łańcuch chłodniczy a stabilność mikrobiologiczna żywności. Analiza wyników badań z przerwanym ciągiem chłodniczym.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 18.11.2024
-
System zarządzania energią wg ISO 50001:2018. Wymagania normy - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 18.11.2024
-
Auditor wewnętrzny Systemu Zarządzania Energią wg ISO 50001:2018 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 18.11.2024
-
Znakowanie żywności zgodnie z rozporządzeniem 1169/2011 ON-LINE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 18.11.2024
-
Warsztaty z weryfikacji sensorycznej zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 19.11.2024
-
✅ BRCGS Packaging Materials v7 ✅ Darmowy Webinar ✅
Kategoria: Normy i standardy, 19.11.2024