Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Wymagania standardu ISO 22000:2018 - szkolenie ON-LINE

Data: 23.06.2021 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h

Cel szkolenia

Uczestnicy zdobędą gruntowną wiedzę na temat procesu opracowywania normy ISO 22000, kluczowych terminów, definicji.
Nauczą się także interpretować i stosować kluczowe koncepcje i zasady normy w odniesieniu do istniejących procesów w
organizacji. Na szkoleniu zostaną omówione kroki, które pełnomocnik ds. systemu zarządzania bezpieczeństwem żywności
musi podjąć aby przygotować firmę pod nowe wymagania.

Szkolenie skierowane do

Uczestnikami szkoleń mogą być: pełnomocnicy, auditorzy, pracownicy działów jakości w zakładach przemysłu spożywczego
oraz osoby zainteresowane tematem szkolenia. Uczestnicy:
* poznają podstawy normy ISO 22000 System zarządzania bezpieczeństwem żywności,
* poznają dokumenty i ich strukturę, które są wymagane do wdrożenia normy ISO 22000:2005,
* będą potrafili objaśnić i opracować instrukcje robocze i procedurę,
* naucza się przeprowadzać przegląd i wdrożyć dokumentację systemu.

Program

1. Wprowadzenie.
2. Kontekst GFSI w systemach bezpieczeństwa żywności.
3. Omówienie wymagań ISO 22000:2018:
* Struktura HLS,
* Kontekst organizacji,
* Przywództwo
* Planowanie: ryzyka i szanse,
* Wsparcie,
* Działania operacyjne: Programy wstępne - ISO/TS 22002-1:2009, Analiza HACCP, oPRP i CCP,
* Ocena efektów działania,
* Doskonalenie.
4. Dodatkowe pytania, podsumowanie, zakończenie szkolenia

Warunki uczestnictwa

Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze strony internetowej

https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2020/12/Program-59-ON-LINE_Wymagania-standardu-ISO-220002018_2021.pdf 

https://hamilton.com.pl/oferta/szkolenia/harmonogram-szkolen/ 

 

Zapytaj organizatora o szczegóły

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn