Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Zafałszowania żywności - trendy styczeń-luty 2019

Zafałszowania żywności - trendy styczeń-luty 2019

Raport miesięczny Probase

Aby na bieżąco powiadamiać branżę o przypadkach fałszowania żywności, eksperci ProBase360 monitorują zgłoszenia dotyczące zafałszowań produktów spożywczych.

Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy na podstawie danych zawartych w bazie Probase 360 raport zawierający najważniejsze trendy zafałszowań, obejmujące styczeń i luty 2019 roku.

Plik dostępny jest do pobrania poniżej po wypełnieniu formularza. Kolejne materiały będziemy publikować cyklicznie na łamach portalu FoodFakty - zachęcamy do śledzenia!

Słowa kluczowe: zafałszowania żywności, food fraud, produkty zafałszowane, zafałszowane produkty spożywcze 

ZOBACZ POZOSTAŁE RAPORTY: ZAFAŁSZOWANIA ŻYWNOŚCI

 


UWAGA - GWARANCJA FOODFAKTY

Foodfakty nie pobierają i nie będą pobierać żadnych opłat za pobranie materiałów ogólnie dostępnych dla czytelników na portalu oraz za rejestrację konta czytelnika. Jeśli materiały są możliwe do pobrania przez zalogowanego czytelnika lub poprzez kwestionariusz to na pewno nie łaczą się z tym żadne opłaty ani przyszłe zobowiązania. Jeśli materiały są odpłatne, to są jednoznacznie oznaczone oraz podana jest cena, a udostępnienie materiału następuje wyłacznie po wcześniejszej zapłacie, kóra jest potwierdzeniem zlecenia.

Materiał udostępniony przez: Probase 360

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn