Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Probase360

Probase360

Baza zafałszowań Probase360 oferuje najwięcej rozwiązań po najniższej cenie i przede wszystkim polską wersję językową.

Zawartość Bazy Produktów Zafałszowanych:

  • Klasyfikacja Produktów – Grupa – np. Napoje i soki
  • Element zafałszowany –  tartrazyna E102, błękit brylantowy FCF E133
  • Czynnik fałszujący – składnik niezadeklarowany 
  • Opis produktu PL – opis przypadku (tłumaczenie na PL)
    Rok – rok zdarzenia
  • Kraj pochodzenia i wykrycia ( jeśli dane dostępne)
  • Źródło informacji – np. RASFF, Internet, Raporty EU ( link do źródła )
  • Rodzaj zafałszowania – klasyfikacja według systemy GFSI
  • Priorytet  i działania zapobiegawcze – sukcesywnie rozbudowywany dział*
  • Co badać – rekomendacje jeśli są dostępne*
  • Wytyczne przewodników i oficjalnych opracowań*
    *Uwaga: elementy sukcesywnie uzupełniane

Dane źródłowe

  • Oficjalne raporty EU, USDA, WHO, strony Ministerstw
  • Inne oficjalne portale jak RASFF, IJHARS, Food Standard Agency…
  • Screening Internetu,
  • Doniesienia Social Media – LinkedIn
  • Kilkadziesiąt różnych źródeł informacji
    Gromadzimy szczegółowe dane od początku 2018 – w bazie jest obecnie ponad 600 zgłoszeń

Narzędzia w bazie

  • Alert na konto e-mail
  • Zaawansowane filtry wyszukiwania
  • Moduł statystyczny/analityczny/ szybka analiza przypadków
  • Generowanie raportów o wybranych zgłoszeniach  w formacie pdf


Słowa kluczowe: zafałszowania żywności, food fraud, baza zafałszowań, produkty niebezpieczne


tel.: 507 726 456
http://www.probase360.com/

Serwituty 25
02-233 Warszawa
woj. mazowieckie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.