Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zaproszenie na konferencję BACIF 2025 w Łodzi – 9-10 czerwca 2025

Kategoria: Biznes

Z przyjemnością zapraszamy na czwartą edycję Międzynarodowej Konferencji BACIF 2025 (Biologically Active Compounds in Food), która odbędzie się w dniach 9-10 czerwca 2025 r. na Politechnice Łódzkiej. 

Tegoroczna edycja będzie poświęcona interdyscyplinarnej debacie na temat substancji biologicznie aktywnych w żywności, produktach żywieniowych oraz kosmetykach. Wydarzenie zgromadzi specjalistów i badaczy, którzy przedstawią najnowsze odkrycia i badania w tej dziedzinie oraz wspólnie zastanowią się nad wyzwaniami stojącymi przed sektorem.

Konferencja BACIF odbywa się w Łodzi, sercu Polski i jest częścią obchodów 75-lecia Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności oraz 80-lecia Politechniki Łódzkiej. Sukces poprzednich edycji z lat 2015, 2017 i 2019 potwierdza, jak ważne jest dla nas stworzenie platformy umożliwiającej wymianę wiedzy między specjalistami zajmującymi się różnymi aspektami substancji biologicznie aktywnych. 

W ramach wydarzenia planowanych jest pięć wykładów plenarnych, które wygłoszą:

  • Prof. Catherine M.G.C. Renard (INRAE, TRANSFORM, Nantes, France) - Carotenoids, the microconstituents whose bioaccessability increases with processing
  • Pietro Rocculi (University of Bologna, Campus Cesena, Italy) - Emerging processing technologies for the functionalization of food products
  • Christiane Kruse Faeste (Norwegian Veterinary Institute, Oslo, Norway) - Biocontrols – sourcing from nature for controlling pest and disease
  • Vassilis Fotopoulos (Cyprus University of Technology, Limassol, Cyprus) - Priming technologies for improved soft fruit production
  • Sylvain Guyot, PhD, DSc. (INRAE, Le Rheu, France) - Polyphenols in apple juices: how to manage the balance between organoleptic and nutritional qualities?

Zapraszamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi konferencji na stronie wydarzenia oraz do rejestracji.

Przygotowaliśmy również ofertę dla przedsiębiorców (LINK) dzięki której będą mogli zareklamować Państwo swoją firmę.

Mamy nadzieję, że dołączą Państwo do grona uczestników tego wyjątkowego spotkania. 

Z wyrazami szacunku,   

Zespół Organizacyjny Konferencji BACIF 2025

Autor:FoodFakty Portal
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Badania żywności Dodatki i składniki Kongresy i Targi

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.