-
Webinar Natureef | PPWR w praktyce: Od teorii do wymagań biznesowych
Kategoria: Ogólne, 13.05.2025
Super oferta
-
FOOD DEFENSE I FOOD FRAUD
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2025
-
Hasła marketingowe „Bez…” / „Bez dodatku…” – warunki stosowania
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.05.2025
-
ISO 30415 - Diversity & Inclusion - Awareness Training Course for Managers
Kategoria: Ogólne, 13.05.2025
-
Najnowsze zmiany w systemach bezpieczeństwa opakowań
Kategoria: Normy i standardy, 13.05.2025
-
✅ Wymagania BRCGS Food wersja 9 (online) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 14.05.2025
-
✅ Wymagania standardu BRC Food 9 (online) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025
-
Zasady przygotowania zespołu do oceny – warsztaty dla liderów panelu sensorycznego
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD (ON-LINE) ✅
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 14.05.2025
-
✅ Audytor wewnętrzny BRCGS FOOD oraz IFS FOOD (ON-LINE)
Kategoria: Systemy jakości, 14.05.2025