-
Wymagania dla producentów towarów ogólnych dla konsumenta
Kategoria: Normy i standardy, 19.09.2025
Super oferta
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 02.07.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 02.07.2025
-
Audytor Wewnętrzny ISO 9001:2015
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 02.07.2025
-
130 DSZ - Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 wersja 6.
Kategoria: Normy i standardy, 03.07.2025
-
222 DSZ - Wymagania standardu FSSC 22000, v. 6.
Kategoria: Systemy jakości, 03.07.2025
-
257 JB - Znakowanie żywności – warsztaty z zakresu weryfikacji etykiet.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 04.07.2025
-
87 JB - Higiena powietrza w zakładach przemysłu spożywczego w odniesieniu do wymagań standardów bezpieczeństwa żywności BRCGS Food, IFS Food, ISO 22000.
Kategoria: Higiena i Haccp, 04.07.2025
-
140 SEN - Analiza sensoryczna w ocenie i doskonaleniu produktów - wymagania, metody badań i weryfikacja zespołu. Szkolenie ON-LINE.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 07.07.2025
-
216 JB Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 07.07.2025