Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 06.06.2023 Miejsce: ONLINE
Czas trwania: 6 h
Szkolenie skierowane jest do osób, które chcą poznać i zrozumieć wymagania wprowadzone w najnowszym wydaniu standardu BRCGS Food 9.
W ramach szkolenia przedstawione i omówione zostaną wszystkie zmiany i nowości wprowadzone w 9-tej wersji standardu BRC Food. Uczestnicy szkolenia będą potrafili ponadto zidentyfikować wszystkie obszary wymagające aktualizacji w ich obecnym systemie zarządzania, a także określić i zaplanować zakres prac niezbędnych do przejścia na nową wersję standardu BRC Food 9.
Adresatami szkolenia są osoby odpowiedzialne za wdrażanie, utrzymanie i doskonalenie systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności, opartych o wymagania BRCGS Food, a w szczególności do:
Pełnomocników systemu;
Auditorów wewnętrznych;
Pracowników działu jakości;
Kadry kierowniczej;
Konsultantów;
a także wszystkich osób, które czeka praca przy aktualizacji dokumentacji i systemu zarządzania do nowych wymagań standardu BRC Food 9.
Przedstawienie zmian wprowadzonych w najnowszej wersji standardu BRC Food 9.
Interpretacja nowych wymagań.
Wskazanie obszarów wymagających aktualizacji celem dostosowania systemu zarządzania do wymagań BRC Food 9.
Planowanie ścieżki przejścia z BRC Food 8 na BRC Food 9.
Termin szkolenia:
06.06.2023 - szkolenie w formie online (zgłoszenia przyjmowane są do 26.05.2023)
Koszt uczestnictwa:
500 PLN netto + 23% VAT
Przy zgłoszeniu drugiej osoby z firmy - oferujemy 5% rabat.
Przy zgłoszeniu trzeciej osoby z firmy - oferujemy 10% rabat.
Zapisy na szkolenie:
Szczegółowe informacje, w tym harmonogram, dostępne są na stronie: https://www.isoqar.pl/pl/szkolenia/branza-spozywcza/zmiany-w-brc-food-9
Szkolenie zamknięte:
Oferujemy możliwość organizacji szkolenia w formie zamkniętej bezpośrednio w siedzibie klienta lub online. W celu uzyskania szczegółowej oferty prosimy o kontakt z naszym biurem za pośrednictwem formularza kontaktowego lub telefonicznie pod numerem tel. 668-932-136
Zapytaj organizatora o szczegóły