-
Żywność ekologiczna – zasady produkcji oraz wymogi dotyczące wprowadzania do obrotu.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 30.07.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BHP wg ISO 45001:2018
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 06.08.2024
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności GMP/GHP oraz HACCP wg ISO 22000:2018 ON-LINE
Kategoria: Systemy jakości, 07.08.2024
-
Metody analizy sensorycznej i weryfikacja zespołu oceniającego.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 08.08.2024
-
Wymagania IFS Logistics - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 12.08.2024
-
Podstawy pomiaru i raportowania śladu węglowego przedsiębiorstwa i produktu - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 13.08.2024
-
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne - ramy prawne, praktyka rynkowa, planowane zmiany.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.08.2024
-
Co warto wiedzieć o Rejestrze BDO – szkolenie skierowane do osób wykorzystujących w pracy system BDO - uwzględnia obowiązujące zmiany. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 20.08.2024
-
Zasady etykietowania i wprowadzania do obrotu pasz. Praktyczne zastosowanie przepisów, najczęstsze błędy.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.08.2024
-
Szkolenie I - Wakacje z Prawem Żywnościowym - Co powinien wiedzieć każdy pracownik branży spożywczej? Struktura prawa i kluczowe akty w prawie żywnościowym – szkolenie dla wszystkich obszarów i stanowisk w firmie produkcyjnej
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.08.2024