Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Zostań liderem w branży żywienia: Studia podyplomowe na Politechnice Łódzkiej

Kategoria: Biznes

Zapraszamy do uczestnictwa w studiach podyplomowych „Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii” realizowanych w Instytucie Technologii i Analizy Żywności i Instytucie Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Wydziału Biotechnologii i Nauk o Żywności Politechniki Łódzkiej we współpracy z Instytutem Marketingu i Zrównoważonego Rozwoju Wydziału Organizacji i Zarządzania.

Studia podyplomowe skierowane są do absolwentów uczelni wyższych (studiów licencjackich, inżynierskich i magisterskich) chcących rozwinąć wiedzę i umiejętności dotyczące nowoczesnej produkcji żywności, planowania diet oraz organizacji żywienia, a także zdobyć nowe kompetencje pozwalające na osiągnięcie poziomu eksperta z zakresu zarządzania i marketingu w produkcji, dystrybucji i usług związanych z produkcją żywności i potraw.

Uczestnik studiów podyplomowych zdobędzie wiedzę i umiejętności z zakresu nowoczesnych technik stosowanych w produkcji gastronomicznej, projektowania nowych wyrobów i procesów produkcji żywności i potraw, najnowszych zasad żywienia, opracowywania diet zgodnie z zaleceniami żywieniowymi i dietetycznymi, trendów rozwoju produkcji spożywczej i gastronomicznej, organizacji i funkcjonowania przedsiębiorstw gastronomicznych i hotelarskich, zasad bezpieczeństwa żywności i systemów jakości żywności, zarządzania firmą z branży gastronomicznej i hotelarskiej, opracowania planów rozwoju i inwestycji firmy gastronomicznej i hotelarskiej, nowoczesnych działań promocyjnych i marketingowych, kierowania zespołem pracowników oraz prowadzenia własnej działalności gospodarczej.

Aktualna edycja studiów podyplomowych będzie realizowana w okresie od 1 października 2023 roku do 30 września 2024 roku.

Pytania i zgłoszenie uczestnictwa prosimy kierować na adres poczty elektronicznej kierownika studiów podyplomowych dr inż. Joanny Oracz (joanna.oracz@p.lodz.pl) w terminie do dnia 15 września 2023 roku.

W celu zgłoszenia uczestnictwa na studiach lub uzyskania dostępu do szczegółowych informacji o studiach Nowoczesne Żywienie i Zarządzanie w Gastronomii - proszę wykonać trzy kroki i postępować dalej:

  1. Założyć konto na portalu port.edu.p.lodz.pl wskazując działający adres mailowy. W tym celu wybierz następujący LINK
  2. Zalogować się do portalu poprzez stronę logowania
  3. Wstępnie zapisać się na kurs jako kandydat na słuchacza klikając LINKi wpisując klucz dostępu:NŻiZGEDI

UWAGA! Zanim dokonasz rejestracji możesz zapoznać się z instrukcją https://port.edu.p.lodz.pl/ipodyplomowe

Po zapisaniu się na kurs zostajesz kandydatem na słuchacza, kolejny krok to wypełnienie Karty Słuchacza 

Autor: Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.