Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Przedstawiamy cykl NORMY; TESTY; WALIDACJE METOD, w którym będziemy cyklicznie prezentować Państwu informacje o wybranych normach, które zostały wycofane lub dopuszczone do stosowania w ocenie zgodności z sektora Żywności, Rolnictwa i Leśnictwa, doniesienia o nowych walidacjach konkretnych testów komercyjnych lub nowych metod badawczych dostępnych na rynku. Skupimy się oczywiście na metodach i normach stosowanych w branży spożywczej i akceptowanych przez uznane systemy takie jak ISO, IDF, Codex Alimentarius, Afnor. AOAC lub inne. Prezentowane informacje pochodzić będą bezpośrednio ze stron konkretnych organizacji lub od firm produkujących dany test.
PN wycofana: PN-EN ISO 15774:2002
Tytuł PN: Oleje i tłuszcze roślinne oraz zwierzęce -- Oznaczanie zawartości kadmu metodą bezpośrednią z zastosowaniem techniki atomowej spektrometrii absorpcyjnej w piecu grafitowym
Data wycofania: 2017-03-27
Zastąpiona przez: PN-EN ISO 15774:2017-03
Aktualna w ocenie zgodności do: 2017-08-31
Przeczytaj także
Przedstawiamy cykl NORMY; TESTY; WALIDACJE METOD, w którym będziemy cyklicznie prezentować Państwu informacje o wybranych normach, które zostały wycofane lub dopuszczone do stosowania w ocenie zgodności z sektora Żywności...
Przedstawiamy cykl NORMY; TESTY; WALIDACJE METOD, w którym będziemy cyklicznie prezentować Państwu informacje o wybranych normach, które zostały wycofane lub dopuszczone do stosowania w ocenie zgodności z sektora Żywności...