Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

BRC Global Standard for Agents & Brokers - zmiany w wersji 3

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes

"Śniadanie z ekspertem" to cykl spotkań z audytorami i ekspertami TÜV SÜD Polska oraz zaproszonymi gośćmi, będącymi specjalistami w swoich dziedzinach. Celem spotkań jest wstępne zapoznanie się z nowymi trendami w takich obszarach jak branża spożywcza, paszowa, opakowaniowa, kosmetyczna, tekstylna, odzieżowa i obuwnicza czy systemy zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem, a także zmiany w normach i standardach branżowych.

Zapraszamy na pierwsze w 2022 r. Śniadanie z ekspertem dn. 15.02.2022 r. - w aplikacji Teams o godz:10:00.

Tematem przewodnim spotkania będzie: 

BRC GLOBAL STANDARD FOR AGENTS & BROKERS - ZMIANY W WERSJI 3.

Agenda Spotkania:

- Wprowadzenie do BRC Global Standard Agents & Brokers - zmiany w wersji 3.

- Zmiany w wymaganiach wynikające z wersji 3.

- Pytania i dyskusja

Spotkanie dedykowane jest osobom:

  • odpowiedzialnym za nadzór nad systemem,
  • odpowiedzialnym za procesy handlowe,
  • jak również firmom zainteresowanym wdrożeniem i aktualizacją systemu w firmie.

 

 FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY >

 

Prowadzący: Mieczysław Obiedziński 

Prezes zarządu TÜV SÜD Polska, certyfikowany auditor wiodący TÜV SÜD w zakresie norm i standardów: ISO 9001:2015, HACCP, ISO 22000:2018, FSSC 22000 (Food, Packaging), BRC GS (Food, Packaging Materials, Storage & Distribution, Agents & Brokers), FAMI-QS, QS Standard, GMP+ B4, VLOG, V-Label, PIM „bez GMO”, Tesco Food Standard. Absolwent Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Posiada praktyczne doświadczenie w zakresie wdrażania i auditowania procedur i systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, które zdobywał podczas współpracy z producentami i sieciami handlowymi od 2003 roku. Od 2006 roku związany z TÜV SÜD Polska Sp. z o.o. jako trener TÜV SÜD Akademia i auditor wiodący systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Wykładowca w ramach studiów podyplomowych w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży oraz Wyższej Szkole Bankowej w Toruniu.


 

FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY >

 

Wybierz obszar: Certyfikacja

Autor: TÜV SÜD

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.