Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
"Śniadanie z ekspertem" to cykl spotkań z audytorami i ekspertami TÜV SÜD Polska oraz zaproszonymi gośćmi, będącymi specjalistami w swoich dziedzinach. Celem spotkań jest wstępne zapoznanie się z nowymi trendami w takich obszarach jak branża spożywcza, paszowa, opakowaniowa, kosmetyczna, tekstylna, odzieżowa i obuwnicza czy systemy zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem, a także zmiany w normach i standardach branżowych.
Zapraszamy na pierwsze w 2022 r. Śniadanie z ekspertem dn. 15.02.2022 r. - w aplikacji Teams o godz:10:00.
Tematem przewodnim spotkania będzie:
BRC GLOBAL STANDARD FOR AGENTS & BROKERS - ZMIANY W WERSJI 3.
Agenda Spotkania:
- Wprowadzenie do BRC Global Standard Agents & Brokers - zmiany w wersji 3.
- Zmiany w wymaganiach wynikające z wersji 3.
- Pytania i dyskusja
Spotkanie dedykowane jest osobom:
Prowadzący: Mieczysław Obiedziński
Prezes zarządu TÜV SÜD Polska, certyfikowany auditor wiodący TÜV SÜD w zakresie norm i standardów: ISO 9001:2015, HACCP, ISO 22000:2018, FSSC 22000 (Food, Packaging), BRC GS (Food, Packaging Materials, Storage & Distribution, Agents & Brokers), FAMI-QS, QS Standard, GMP+ B4, VLOG, V-Label, PIM „bez GMO”, Tesco Food Standard. Absolwent Wydziału Technologii Żywności Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Posiada praktyczne doświadczenie w zakresie wdrażania i auditowania procedur i systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności, które zdobywał podczas współpracy z producentami i sieciami handlowymi od 2003 roku. Od 2006 roku związany z TÜV SÜD Polska Sp. z o.o. jako trener TÜV SÜD Akademia i auditor wiodący systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności. Wykładowca w ramach studiów podyplomowych w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Państwowej Wyższej Szkole Informatyki i Przedsiębiorczości w Łomży oraz Wyższej Szkole Bankowej w Toruniu.