Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
W tym roku – aż dwa gospodarstwa mleczne będą gościć uczestników Dni Farmy Mlecznej na swoich polach. To znaczy – producenci bydła mlecznego oraz specjaliści z sektora mleczarskiego będą mogli się spotkać w bezpiecznych warunkach – od 50m2 na osobę, na dużej otwartej przestrzeni przy ograniczonej liczbie osób!To jedyny sposób na pierwsze, bezpieczne, offline wydarzenie, na które wszyscy tak czekaliśmy.
Tylko 150 uczestników zapraszamy do rejestracji na każde gospodarstwo:
Jakiś nowy projekt? Całkiem nie! Jest to nowa odsłona znanego projektu „Narodowy Dzień Mlecznej Fermy”, który w związku z COVID-19, przyjął inny format – hybrydowy, czyli połączenie tradycyjnego offline z efektywnym online.
Dni Farmy Mlecznej w formacie hybrydowym, organizowane przez InConventusGroup, jest dla hodowców swoistym rodzajem szkolenia, możliwością znacząco poszerzyć swą wiedzę dotyczącą hodowli, nawet w czasie pandemii.
Co będzie offline?
Co będzie online?
Obowiązkowej rejestracji na wydarzenie dokonać można poprzez wypełnienie formularza obecnego na stronie internetowej www.farmdays.com.pl
Przeczytaj także
Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych przeprowadziła kontrolę jakości handlowej przetworów mlecznych i znakowania wyrobów mlekopodobnych. Objęto nią 144 podmioty (70 producentów i 74 sklepy).
Pomimo trzeciej fali koronawirusa, od początku 2021 r. obserwowany jest trend wzrostowy cen produktów mlecznych w UE, czemu sprzyja zarówno popyt na świecie, jak i na rynku wewnętrznym UE. Dzięki dobrej koniunkturze, w marcu wzrosły również ceny płacone rolnikom za mleko w skupie.
Przedmiotowe świadectwo jest drukowane na specjalnie zabezpieczonym papierze, zaś jego wzór został zamieszczony na stronie internetowej GIW.