Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 24.05.2022 Miejsce: Warszawa
Czas trwania: 5 h
ZA CEL STAWIAMY SOBIE:
Z jednej strony FORUM i eFORUM skierowane jest do osób już na dużym poziomie zrozumienia i stosowania prawa żywnosciowego, można zaryzykować twierdzenie - im więcej wiem, tym więcej się dowiem. Z drugiej strony, dzięki naszym ekspertom, ich doświadczeniu i sposobie w jaki prowadzą swoje referaty, FORUM to świetna okazja dla osób z najwyższego kierownictwa firm, działów marketingowych, handlowców do zapoznania się i zrozumienia w ciągu jednego dnia krytycznych elementów prawa żywnoścowego, które na pewno mają wpływ na podejmowane decyzje w organizacjach.
ZAPRASZAMY
Wszytskich managerów z branży spożywczej, którzy są odpowiedzialni za podejmowanie decyzji w obszarach wpływających na jakość, bezpieczeństwo i zgodność produktów.
Każdy ekspert najpierw wygłasza swój referat w wersji on-line, a następnie po raz drugi w sali plenarnej.
Sylwetki prelegentów - Broszura informacyjna
ROZKŁAD GODZINOWY DLA WERSJI ON-LINE W TABELI PONIŻEJ
Rozkład godzinowy dla wersji stacjonarnej znajdziesz TUTAJ.
Perspektywa – zrównoważony rozwój |
Godzina rozpoczęcia |
|
Powitanie/wstęp Janusz Olejnik – FoodFakty – założyciel – CEO |
9:00 |
![]() |
„Sustainable food system” na etykiecie i w reklamie żywności – inicjatywy legislacyjne UE |
9:10 |
![]() |
Projekt ustawy o rolnictwie ekologicznym |
9:25 |
![]() |
Rewolucja antyplastikowa - obowiązkowe i dobrowolne oznaczenia na produktach spożywczych |
9:40 |
![]() |
Przeciwdziałanie marnowaniu żywności w przedsiębiorstwach spożywczych |
9:55 |
![]() |
Należyta staranność w odpowiedzialnym prowadzeniu działalności biznesowej - na co zwracać uwagę? |
10:10 |
|
Uchwały Zespołu ds. Suplementów Diety, kolejne ograniczenia dot. składników |
10:25 |
![]() |
Dodatki do żywności – bieżące wyzwania |
10:40 |
![]() |
Przerwa – 30 min |
||
Perspektywa - zgodność produktu |
||
Wstęp Janusz Olejnik - FoodFakty |
11:30 |
![]() |
Marketing żywności zgodny z RODO |
11:35 |
![]() |
Czym jest Solvit, kiedy znajduje zastosowanie? |
11:47 |
![]() |
Perspektywa – nie tylko produkt |
||
Wezwanie do udzielenia informacji o naruszeniach własności intelektualnej |
12:00 |
![]() |
Przeciwdziałanie nieuczciwemu wykorzystywaniu przewagi kontraktowej w branży spożywczej |
12:15 |
![]() |
Jak chronić innowacje w przemyśle spożywczym - Przegląd nowych trendów i regulacji prawnych |
12:30 |
![]() |
Przerwa 75 min |
||
Perspektywa – Nadchodzące regulacje |
|
|
Projektowane zmiany w ustawie o jakości handlowej artykułów rolno – spożywczych |
14:00 |
![]() |
Prace legislacyjne, ważne projekty - prawo krajowe |
14:15 |
![]() |
Prace legislacyjne, ważne projekty - prawo EU |
14:25 |
![]() |
Q&A W sesji Q&A prelegencji odniosą się do wybranych, najcześciej pojawiajacych się pytań w trakcie całego dnia obrad. Pozostałe pytania znajdą swoje odpowiedzi w publikacjach Strefy Managera. |
14:35 |
Rozkład godzinowy dla wersji stacjonarnej znajdziesz TUTAJ.
Udział wyłącznie na podstawie zakupionego odpowiedniego biletu na stronie foodfakty.pl i opłaceniu faktury (prosimy o uważne wypełnienie danych do faktury).
Wymagana wcześniejsza rejestracja bezpłatnego konta czytelnika portalu FoodFakty. Prosimy o zapoznanie się z pełnymi warunkami uczestnictwa.
eFORUM w WERSJI ON-LINE - START 9.00 - Udział odpłatny.
Cena netto |
Kto |
Link do biletu/warunki |
190 PLN |
Klienci Strefy Managera |
|
290 PLN |
Pracownicy firm produkcyjnych i sieci handlowych, pracownicy jednostek inspekcji urzędowych, pracownicy naukowi |
|
490 PLN |
Pozostałe firmy |
|
UDZIAŁ BEZPŁATNY |
Studenci |
Ceny netto, w celu informacyjnym zaokrąglono do pelnej złotówki w dół.
Cena zawiera: udział w konferencji, certyfikat udziału, udostępnione przez prelegentów prezentacje.
Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji danych podanych w formularzu rejestracyjnym i odmowy udziału na warunkach przewidzianych dla innych grup uczestników.
WARUNKI UCZESTNICTWA W FORUM STACJONARNYM
Udział wyłącznie na podstawie zakupionego odpowiedniego biletu na stronie foodfakty.pl i opłaceniu faktury (prosimy o uważne wypełnienie danych do faktury).
Wymagana wcześniejsza rejestracja bezpłatnego konta czytelnika portalu FoodFakty. Prosimy o zapoznanie się z pełnymi warunkami uczestnictwa.
eFORUM w WERSJI STACJONARNEJ - START 10:00
CBF Nowy Świat przy ulicy Nowy Świat 6/12
Udział odpłatny. Ilość miejsc ograniczona, decyduje kolejność zgłoszeń
Cena do 29.04 |
Cena od 30.04 |
Kto |
Link do biletu/warunki |
390 PLN |
490 PLN |
Klienci Strefy Managera |
|
490 PLN |
590 PLN |
Pracownicy firm produkcyjnych i sieci handlowych, pracownicy jednostek inspekcji urzędowych, pracownicy naukowi |
|
890 PLN |
990 PLN |
Pozostałe firmy |
Ceny netto w celu informacyjnym zaokrąglono do pelnej złotówki w dół.
Cena zawiera: udział w konferencji, przerwy kawowe i lunch, certyfikat udziału, prezentacje udostępnione przez prelegentów.
Organizator zastrzega sobie prawo do weryfikacji danych podanych w formularzu rejestracyjnym i odmowy udziału na warunkach przewidzianych dla innych grup uczestników.
Masz pytania, zarejestruj wstepną chęć udziału poprzez formularz rejestracyjny poniżej.
Wypełnienie formularza nie zapewnia udziału oraz nie powoduje wystawienia ze strony organizatora faktury proforma.
Zapytaj organizatora o szczegóły