Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Specjalizuje się w zagadnieniach dotyczących wprowadzania do obrotu, znakowania i reklamy żywności a w szczególności tzw. żywności funkcjonalnej. Jej wiedza i doświadczenie zostały szczególnie docenione, kiedy została zaproszona do wygłoszenia wykładów na temat prawa żywnościowego UE na Harvard Medical School (2018, 2019). Współpracuje z jednostkami kontroli żywności, instytutami naukowymi, stowarzyszeniami branżowymi. Doradza firmom branży spożywczej w zakresie bezpieczeństwa, składu, wprowadzania do obrotu, reklamy i prezentacji środków spożywczych. Ma za sobą ponad 1000 godzin szkoleniowych z zakresu prawa żywnościowego, podczas warsztatów skierowanych dla firm branży spożywczej i inspekcji w Polsce i na świecie.

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, znakowanie żywności, reklama produktów spożywczych, doradztwo, konsulting, SEARCH CONSOLE_SM

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn