Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

KJELDAHL

 

Produkty:

KjelMaster K-375
Swobodny wybór metod przy doskonałej funkcjonalności

KjelMaster K-375 to duża wygoda, automatyzacja oraz zarządzanie danymi i panelem administracyjnym. Dodatkowo oferujemy wybór metody miareczkowania: kolorymetrycznego lub potencjometrycznego.

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/kjelmaster-k-375-kjelsampler-k-376-k-377

 

 

KjelSampler K-376 / K-377
Najwyższa wydajność w destylacji z parą wodną

Podajnik KjelSampler K-376 lub K-377 w połączeniu z KjelMaster K-375 spełnia wysokie wymagania związane z efektywnym wykorzystaniem metody Kjeldahl’a w badaniu próbek. System zapewnia maksymalną automatyzację i elastyczność. 

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/kjelmaster-k-375-kjelsampler-k-376-k-377

 

KjelLine
Analizy metodą Kjeldahl'a

Chcesz oznaczać azot lub białko z wykorzystaniem metody Kjeldahl`a oraz destylacji parą wodną w najbardziej elastyczny sposób? Modułowa konfiguracja pozwala na dostosowanie KjelLine do szerokiej gamy titratorów, co gwarantuje sprawną i łatwą obsługę.

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/kjel-line

 

DistLine
Analiza metodą Kjeldahl'a i nie tylko

Destylarki z serii DistLine pozwala oznaczać azot lub białko metodą Kjeldahl`a zgodnie z oficjalnie zatwierdzonymi metodami w najbardziej efektywny i ekonomiczny sposób. Ponadto została rozszerzona gama aplikacji o oznaczanie próbki lotne (jak alkohole czy olejki eteryczne), czy związki lotne uwalniane przez kwasy (np. siarczyny, cyjanki, fenole).

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/dist-line

 

SpeedDigester K-425 / K-436
Podstawowy model do mineralizacji IR

Sprawdź nowe możliwości w zakresie szybkiej mineralizacji, elastycznego użycia i powtarzalnych wyników. Wysoka wydajność przy oznaczaniu azotu dzięki mineralizacji Kjeldhala i szeroki zakres zastosowań zostały zaprojektowane, aby sprostać zmieniającym się potrzebom. 

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/speeddigester-k-425-k-436-k-439

 

SpeedDigester K-439
Rewolucja w zakresie mineralizacji próbek

SpeedDigester K-439 to rewolucja w zakresie mineralizacji IR. To połączenie korzyści z zastosowania podczerwieni i mineralizacji bloku w jednym urządzeniu. Szybka analiza zawartości azotu metodą Kjeldhala w kontrolowanej temperaturze pozwala zwiększyć wydajność. Funkcjonalność urządzenia można zwiększyć wraz z potrzebami użytkownika. 

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/speeddigester-k-425-k-436-k-439

 

KjelDigester K-446/K-449
Więcej analiz w ciągu dnia

 
Urządzenie KjelDigester skraca proces mineralizacji  nawet do dwóch godzin i spełnia najwyższe wymogi bezpieczeństwa. Wysoki stopień automatyzacji jest idealnym dopełnieniem do systemu KjelMaster co pozwala na bardzo dużą liczbę analiz.

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/kjeldigester-k-446-k-449

 

Wet Digester B-440
Urządzenie do spalania wstępnego przy oznaczaniu popiołu

Wet Digester B-440 pozwala na ekologiczną wstępną mineralizację próbek róznego typu. Jego cechą charakterystyczną jest szeroki zakres możliwych temperatur (aż do 600 °C). Programowalne rampy temperaturowe pozwalają na powtarzalność procedur.

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/wet-digester-b-440-026674

 

Scrubber K-415
Cztery kroki do bezpiecznej pracy

Maksymalne bezpieczeństwo dzięki czterem krokom oczyszczania. Scrubber chroni użytkownika i środowisko nie tylko poprzez neutralizację szkodliwych oparów i gazów reakcyjnych, ale również poprzez minimalizowanie zużycia wody.

Szczegóły: https://www.buchi.com/en/products/instruments/scrubber-k-415

 

 Słowa kluczowe: technologia, miareczkowanie, destylacja, mineralizacja.

Słowa kluczowe: Kjeldahl

Skontaktuj się bezpośrednio z firmą:

  • Wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstawie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.) w celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów.

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

  • * - pole obowiązkowe

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.