Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Kluczowe metody i parametry - Analityka żywności

Kluczowe metody i parametry -  Analityka żywności

Jak zoptymalizować kontrolę jakości w produkcji żywności?

Poznaj metody wykorzystywane do monitorowania żywności i odkryj wartościowe wskazówki jak zoptymalizować te techniki.

 

W poradniku znajdziesz także informacje na temat:

 • Kontroli jakości przychodzących towarów, półproduktów i produktów gotowych

 • Sposobu określania zawartości białka, tłuszczu, wilgoci i innych analitów

 • Metod referencyjnych (Kjeldahl, ekstrakcja) i analizy NIR

 • Wskazówek dotyczących optymalizacji technik w analizie żywności

 • Sprzętu niezbędnego do laboratoryjnego testowania żywności

 

Zmaksymalizuj swoją skuteczność kontroli jakości żywności.

Materiał udostępniony przez: BÜCHI Labortechnik AG

Materiał opublikowany dnia: 05.07.2022

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.