Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Jak zoptymalizować kontrolę jakości w produkcji żywności?
Poznaj metody wykorzystywane do monitorowania żywności i odkryj wartościowe wskazówki jak zoptymalizować te techniki.
W poradniku znajdziesz także informacje na temat:
• Kontroli jakości przychodzących towarów, półproduktów i produktów gotowych
• Sposobu określania zawartości białka, tłuszczu, wilgoci i innych analitów
• Metod referencyjnych (Kjeldahl, ekstrakcja) i analizy NIR
• Wskazówek dotyczących optymalizacji technik w analizie żywności
• Sprzętu niezbędnego do laboratoryjnego testowania żywności
Zmaksymalizuj swoją skuteczność kontroli jakości żywności.
Materiał udostępniony przez: BÜCHI Labortechnik AG
Materiał opublikowany dnia: 05.07.2022
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto