Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konferencja "Partnerstwo instytucjonalne w kształtowaniu zachowań żywieniowych w trosce o zdrowie publiczne"

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności , Biznes , Procesy i Technologie , Składniki Żywności

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka serdecznie zaprasza do udziału w Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej: "Partnerstwo instytucjonalne w kształtowaniu zachowań żywieniowych w trosce o zdrowie publiczne" dedykowanej Prof. dr hab. dr h.c. Stanisławowi Bergerowi w 100-lecie urodzin. Konferencja organizowana jest pod honorowym patronatem Jego Magnificencji Rektora SGGW.

Dotychczasowe doświadczenia w prowadzeniu różnych działań edukacyjnych i pozaedukacyjnych, mających na celu zmniejszenie skali chorób dietozależnych w Polsce są niesatysfakcjonujące. Dowodzą tego dane statystyczne wskazujące m.in. na to, że dzieci w Polsce należą do najszybciej tyjących w Europie.

W tym kontekście stworzenie platformy wspólnych działań administracji centralnej, organizacji samorządowych, placówek oświatowych i naukowych, producentów i dystrybutorów żywności oraz organizacji pozarządowych w celu kształtowania prawidłowych zachowań żywieniowych ludności Polski i zadbania o zdrowie publiczne jako wspólne dobro jest wiodącym celem Konferencji. Wypracowanie i wdrożenie modelu skutecznych działań w tym zakresie wpisuje się w realizację celów zrównoważonego rozwoju przez propagowanie zrównoważonej diety oraz społecznej odpowiedzialności za stan środowiska naturalnego dla zapewnienia dobrej jakości życia przyszłym pokoleniom.

Pierwsza sesja Konferencji poświęcona będzie uhonorowaniu 100-lecia urodzin Pana Prof. dr hab. dr h.c. Stanisława Bergera, pioniera nauki o żywieniu człowieka w Polsce oraz twórcy pierwszego w kraju wydziału kształcącego specjalistów z zakresu żywienia człowieka. W związku z tym do udziału w Konferencji serdecznie zapraszamy także Absolwentów naszego Wydziału.

Serdecznie zapraszamy Państwa także na następny dzień, tj. piątek 15 września 2023 r., na konferencję podsumowującą projekt finansowany przez MEiN pn. „Przeprowadzenie badań naukowych z zakresu żywienia dzieci i młodzieży oraz opracowanie i wdrożenie programu edukacji żywieniowej uczniów klas I-VI szkół podstawowych”, akronim: Junior – Edu-Żywienie (JEŻ).

Szczegóły dotyczące konferencji dostępne w broszurze:

Autor:Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.