Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konferencja PKN „Jakość i bezpieczeństwo żywności" - 20.11.2018

Kategoria: Biznes

Polski Komitet Normalizacyjny zaprasza na bezpłatną konferencję "Bezpieczeństwo i jakość żywności", która odbędzie się 20 listopada w Warszawie w Centrum Bankowo-Finansowym „Nowy Świat” S.A.

Dziś potrzeba bezpieczeństwa żywności jest większa niż kiedykolwiek. Klienci oczekują wysokiej jakości produktów i bezpieczeństwa żywności, a także zrównoważonego rozwoju i etycznego handlu. Produkty spożywcze regularnie przekraczają granice państw na każdym etapie łańcucha dostaw, co zwiększa ryzyko wystąpienia różnych zagrożeń, np. zanieczyszczeń żywności, rozwoju bakterii patogennych itp. Niezbędne są zatem wskazówki, najlepsze praktyki i testy w celu promowania i zwiększenia bezpieczeństwa i jakości w całym przemyśle spożywczym. Zdrowie konsumentów i żywność wysokiej jakości to priorytety uwzględnione w normach.

W trakcie konferencji zostaną omówione następujące zagadnienia:

  • normy a jakość i bezpieczeństwo żywności,
  • nowelizacja normy ISO 22000,
  • wyzwania dotyczące przyszłości przemysłu spożywczego w Polsce,
  • wymagania prawne dotyczące etykietowania produktów oraz bezpieczeństwa opakowań,
  • stosowanie norm w przepisach prawa,
  • bezpieczeństwo żywności a zdrowie społeczne.

Udział w konferencji jest bezpłatny. O udziale  decyduje kolejność zgłoszeń. Więcej informacji oraz formularz  rejestracyjny na stronie www.pkn.pl

Autor: Polski Komitet Normalizacyjny

Przeczytaj także

Konferencja organizowana przez:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.