Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Data: 16.12.2024 Miejsce: ON-LINE
Czas trwania: 5 h
CEL / OPIS SZKOLENIA:
Szkolenie ma na celu zapoznanie uczestników z wymaganiami prawnymi kwalifikacji i oceny dostawców zgodnie z wymaganiami
BRC, IFS, FSSC 22000 i innych standardów zarzadzania jakością bezpieczeństwem żywności.
UCZESTNICY SZKOLENIA:
Szkolenie adresowane jest do pracowników działów jakości, zespołu HACCP innych osób delegowanych zainteresowanych tematem szkolenia.
PROGRAM SZKOLENIA:
Kwalifikacja i ocena dostawcy:
1. Wymagania standardów uznanych przez GFSI w zakresie kwalifikacji i oceny dostawców,
2. Ocena ryzyka w ocenie i kwalifikacji dostawców,
3. Kryteria kwalifikacji dostawców surowców i usług,
4. Kwalifikowanie dostawców, a kwalifikowanie surowców – kryteria oceny,
5. Sposoby nadzoru nad dostawcą w zależności od ryzyka,
6. Komunikacja z dostawcą,
7. Monitoring współpracy i ocena skuteczności,
8. Studium przypadku – praktyczny aspekt zarządzania niezgodnościami i wyrobami niezgodnym,
9. Pytania i dyskusja, podsumowanie, zakończenie szkolenia.
Wypełnienie, akceptacja i przesłanie formularza zgłoszeniowego - plik .doc lub zgłoszenie ze stroy internetowej.
Zgłoszenia prosimy nadsyłać do 7 dni przed terminem szkolenia.
Link do formualrza elektronicznego dostępny na stronie - https://hamilton.com.pl/formularz-zgloszeniowy/?training_id=18355&place_id=0&utm_source=reference&utm_medium=FoodFakty.pl&utm_campaign=FF_DSZ&utm_id=%23SZKOLENIA
Program szkolenia - https://hamilton.com.pl/wp-content/uploads/2024/07/Program-256-DSZ-Kwalifikacja-i-ocena-dostawcow_2024.pdf
W razie jakichkolwiek pytań lub wsparcia technicznego prosimy o kontakt: szkolenia@jsh.com.pl lub telefon: 58/ 766 99 46.
Zapytaj organizatora o szczegóły