-
Analiza podwójnej istotności zgodnie z CSRD i ESRS jako podstawa przygotowania raportu ESG
Kategoria: Normy i standardy, 14.03.2025
-
✅ Food Fraud & Food Defense (ON-LINE) ✅
Kategoria: Normy i standardy, 14.03.2025
-
✅ Food Fraud & Food Defense (ON-LINE) ✅
Kategoria: Systemy jakości, 14.03.2025
-
165 BO - Pełnomocnik i audytor wewnętrzny standardu FSSC 22000 v. 6 dla producentów opakowań.
Kategoria: Systemy jakości, 17.03.2025
-
17 JB - Określanie wartości odżywczej do celów znakowania – aspekty praktyczne.
Kategoria: Badania żywności, 17.03.2025
-
230 MIK - Metody badań mikrobiologicznych od klasyki po techniki molekularne. Dobór metody do matrycy żywnościowej i interpretacja wyników badań.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 17.03.2025
-
283 DSZ - Zarządzanie zmianą w systemach bezpieczeństwa żywności (Walidacja-Przegląd-Weryfikacja Planu HACCP i innych procesów) .
Kategoria: Higiena i Haccp, 17.03.2025
-
AUDITOR WEWNĘTRZNY SYSTEMU ZARZĄDZANIA BEZPIECZEŃSTWEM ŻYWNOŚCI WG FSSC 22000 V. 6
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 18.03.2025
-
Obliczanie i raportowanie śladu węglowego organizacji z warsztatami praktycznymi - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Ogólne, 18.03.2025
-
286 WEB - Systemy jakości QMP i QAFP -WEBINARIUM bezpłatne
Kategoria: Ogólne, 18.03.2025