-
272 JB - Jakość handlowa świeżych warzyw – warzywa korzeniowe, ziemniaki, cebula. Warsztaty produktowe. NOWOŚĆ
Kategoria: Badania żywności, 11.03.2025
-
92 JB - Suplementy diety - skład, oznakowanie i reklama w świetle aktualnych przepisów prawnych i planowanych zmian.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.03.2025
-
258 JB - Kontrola zgodności z wymaganiami weterynaryjnymi przy pozyskiwaniu, przetwórstwie, składowaniu i transporcie mleka oraz przetworów mlecznych.
Kategoria: Mleczarska, 11.03.2025
-
Jakość i bezpieczeństwo opakowania żywności i suplementów. W odpowiedzi na „Rewolucję opakowaniową PPWR i ROP” - Forum Managerskie i Warsztaty - Pack4Future
Kategoria: Prawo żywnościowe, 11.03.2025
-
Zarządzanie alergenami w żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 12.03.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) POZNAŃ
Kategoria: Normy i standardy, 12.03.2025
-
Pełnomocnik ds. systemów bezpieczeństwa żywności (FSSC 22000 v6, BRC GS for Food Safety v9, IFS Food v8) WARSZAWA
Kategoria: Normy i standardy, 12.03.2025
-
269 WEB - Nowa żywność – Novel food. Definicja, składniki nowej żywności, warunki stosowania i znakowanie - WEBINARIUM
Kategoria: Prawo żywnościowe, 12.03.2025
-
156 MIK - Metody analityczne przygotowania próbek na mikrobiologię.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 12.03.2025
-
50 JB - Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 13.03.2025