Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Z przyjemnością zapraszamy Państwa na kolejne Śniadanie z Ekspertem, cykl spotkań organizowanych przez TÜV SÜD Polska, podczas których będziemy zgłębiać najnowsze trendy i zmiany w obszarach kluczowych dla wielu branż.
To doskonała okazja do poznania ekspertów z różnych dziedzin oraz rozwiania wszelkich wątpliwości dotyczących Waszej działalności.
Tym razem nasz ekspert Pan Michał Kurek – Business Unit Manager Food Certification (FC) TÜV SÜD Polska, poprowadzi webinar o temacie „Najnowsze wymagania standardu FSSC wersja 6”.
Zapraszamy Państwa dnia 28 marca 2024, o godzinie 10:00.
Webinar prowadzony będzie na platformie Microsoft Teams.
Pan Michał Kurek jest certyfikowanym audytorem systemów zarządzania w TÜV SÜD MS. Jest absolwentem SGGW w Warszawie, gdzie ukończył Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji. Jego doświadczenie obejmuje wdrożenie kilkunastu systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności. Od 2010 roku jest związany z TÜV SÜD Polska. Pan Michał realizuje projekty z zakresu technologii, znakowania żywności, pasz oraz opakowań, a także zajmuje się weryfikacją systemów zarządzania oraz inspekcją systemów zarządzania. Jest również trenerem w TÜV SÜD Polska w zakresie ISO 9001, ISO 22000, HACCP, FSSC, FSMA, GMP+, FAMI-QS, QS oraz VLOG
Program wydarzenia obejmował będzie:
Nasze bezpłatne spotkanie on-line będzie trwało około 1 godziny i 30 minut. Zapewniamy, że będzie to czas dobrze wykorzystany, pełen wartościowych informacji i praktycznej wiedzy. Wykorzystaj tę okazję, aby dowiedzieć się więcej o nowych wymaganiach FSSC wersja 6.0 i zrozumieć, jak mogą one wpłynąć na działalność w Państwa organizacji.
Link do wydarzenia: https://www.tuvsud.com/pl-pl/wydarzenia/najwazniejsze-nowe-wymagania-fssc-v6