Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Polagra Food – więcej niż branża spożywcza

Kategoria: Biznes

Na przełomie września i października odbędzie się 35. edycja Międzynarodowych Targów Wyrobów Spożywczych Polagra Food. Jaki potencjał dla wystawców prezentują targi?

Wydarzenie z wieloletnią tradycją

Wydarzenie od wielu lat jest postrzegane przez branżę jako obowiązkowy punkt w kalendarzu i nie należy się temu dziwić, w końcu POLAGRA to wydarzenie z wieloletnią tradycją, a jednocześnie podążające za trendami rynku eventów. Co roku udział w nim biorą producenci żywności i napojów, a także alkoholi. Nowości prezentują liderzy w swoich kategoriach, a także firmy, które dopiero pracują nad rozwojem swojego brandu. W gronie tym znajdują się producenci i dystrybutorzy żywności zza granicy. Targi co roku odwiedzają kupcy z sieci handlowych, przedstawicieli hurtowni spożywczych i sklepów detalicznych, ale nie tylko. Ogromy potencjał dla producentów to również odbywające się w tym samym czasie Międzynarodowe Targi Gastronomii i Wyposażenia Hoteli POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL. To wydarzenie, w którym udział biorą restauratorzy, właściciele kawiarni i szefowie kuchni z całej Polski. - Odwiedzając pawilony targów POLAGRA FOOD szukam przede wszystkim produktów najwyższej jakości, zwłaszcza tych oferowanych przez niszowych producentów. Zwracam uwagę na lokalność produktów oraz na ich dostępność w ciągu roku. Najważniejszy jest dla mnie smak i jakość, a w mniejszym stopniu kolorowe opakowanie. Zastanawiam się nad wykorzystaniem tychże produktów w swojej kuchni, ponieważ zależy mi na tym, by dać gościom mojej restauracji to co najlepsze, najsmaczniejsze, ale też najmniej przetworzone. – mówi Zenon Hołubowski, właściciel Hotelu Hołubowski oraz Tawerna Toscana w Pile oraz executive chef w Miejskim Browarze Stargard.

Szefowie kuchni zza granicy oraz najlepsi kucharze w naszym kraju

Warto podkreślić, że w gronie kucharzy odwiedzających targi POLAGRA FOOD znajdują się także szefowie kuchni zza granicy oraz najlepsi kucharze w naszym kraju, w szczególności finaliści odbywającego się podczas targów POLAGRA najważniejszego w Polsce konkursu gastronomicznego dla profesjonalistów, czyli Kulinarnego Pucharu Polski - POLAGRA FOOD to jedyne targi w Polsce, na których możemy kompleksowo „dotknąć” całej brany spożywczej. To idealne miejsce dla osób poszukujący nowych rozwiązań technologicznych, nowych smaków, ale również zapewniające kontakt z producentami żywności i hodowcami - podkreśla Paweł Salamon, szef kuchni w Smolarnia Hotel & Restaurant, zdobywca pierwszego miejsca w Kulinarnym Pucharze Polski 2016.

Udział w ekspozycji

Trwa obecnie kampania skierowana do wystawców bloku targowego Polagra. Organizatorzy jak zawsze zachęcają do wcześniejszego zgłoszenia udziału w ekspozycji, ponieważ można wtedy skorzystać z niższych cen powierzchni wystawienniczej (do 31 maja). Warto jednak pamiętać, że udział w targach to nie tylko stoisko będące częścią ekspozycji, ale także działania promocyjne, które wspierają obecność firmy na targach i generują dodatkowe możliwości nawiązania kontaktów z potencjalnymi klientami. Grupa MTP aktywnie uczestniczy w promocji wystawców. W naszych mediach drukowanych oraz w kanałach online informujemy o nowościach, produktach nagrodzonych Złotym Medalem, specjalnych eventach, które odbywają się na stoisku wystawcy lub scenie głównej, ale pod jego patronatem. – zachęca Marcin Gorynia, dyrektor projektu POLAGRA FOOD.

Targi POLAGRA FOOD, a także odbywające się w tym samym bloku targowym targi POLAGRA GASTRO, POLAGRA TECH i Taropak odbędą się w dn. 30 września – 3 października, tradycyjnie na terenie Międzynarodowych Targów Poznańskich.

Autor: Międzynarodowe Targi Poznańskie

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

  • 11.04.2019

    Polagra – targi z potwierdzoną jakością

    Za niecałe pół roku kolejna edycja największego w Polsce wydarzenia dla branży spożywczej i gastronomicznej, czyli targi Polagra w Poznaniu.Wydarzenie od wielu lat jest postrzegane przez branżę jako obowiązkowy punkt w kalendarzu i nie należy się temu dziwić, w końcu Polagra to wydarzenie z wieloletnią tradycją, a jednocześnie podążające za trendami rynku eventów.

    Czytaj więcej
  • 13.03.2019

    Zapraszamy na targi POLAGRA FOOD 2019

    Na przełomie września i października odbędzie się 35. edycja Międzynarodowych Targów Wyrobów Spożywczych Polagra Food. Jakie cele stawiają sobie organizatorzy?

    Czytaj więcej

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.