FoodFakty
e-BIBLIOTEKA
|
WYDARZENIA
|
SZKOLENIA
|
Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów
Napisz
Śledź nas na
Działy
Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm
Zakładki
Strefa Managera e-Biblioteka Katalog Szkoleń Katalog Technologii Konferencje/Webinaria Firmy/Eksperci
Wybierz temat
Alergeny Alert NDP Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Certyfikacja Dieta i zdrowie Dodatki i składniki Eko Filmy StrefyManagera Food Fraud Inspekcje Państwowe Kongresy i Targi Koronawirus Mikrobiologia żywności Nowości rynkowe Opakowania Owoce i warzywa Plant-based Podcasty Prawo żywnościowe Procesy i Technologie Przemysł mięsny Przemysł mleczarski Przemysł napojowy Przemysł piekarski Przemysł rybny RASFF Strefa Managera Suplementy diety Tlenek etylenu Wycofania z rynku Znakowanie żywności

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Konto
Facebook X LinkedIn
e-Biblioteka Konferencje/Webinaria Katalog Szkoleń Katalog Technologii Firmy/Eksperci O nas
Home Bezpieczeństwo Żywności Prawo Żywnościowe Procesy i Technologie Składniki Żywności Opakowania Biznes Nowości z firm Strefa Managera
Artykuły Materiały do pobrania Syntezy i warsztaty Archiwum webinarów Video-szkolenia

Filtruj po

  • Kategorie

    Usługi

    Aparatura, sprzęt kontrolny

    Materiały pomocnicze

    Maszyny, Urządzenia

    Surowce

  • Wyczyść filtry

produkty
Usługi

  • Listeria monocytogenes 44h

    Listeria monocytogenes 44h

    Listeria monocytogenes metodą klasycznej mikrobiologii w 44h a z potwierdzeniem żywego drobnoustroju w 50h? Dlaczego nie. Zapraszamy do kontaktu z ALS Food & Pharmaceutical Polska Sp. z o. o.

    ALS
    65
  • Salmonella 24h

    Salmonella 24h

    Wykrywanie Salmonella spp. w żywności w 24h? Dlaczego nie. Zapraszamy do kontaktu z ALS Food & Pharmaceutical Polska Sp. z o. o.

    ALS
    64
  • Challenge tests- badania obciążeniowe

    Challenge tests- badania obciążeniowe

    Challenge tests- badania obciążeniowe na przykładzie Listeria monocytogenes - Laboratorium ALS Food&Pharmaceutical Polska Sp. z o.o. pomaga producentom żywności w wyznaczaniu i/lub potwierdzaniu ustalonego terminu przydatności do spożycia z wykorzystaniem nowoczesnych narzędzi: mikrobiologii predyktywnej (modelowanie matematyczne) i badaniami obciążeniowymi (challenge test).  Challenge tests jest narzedziem wykorzystywanym do oceny wzrostu drobnousrojów w produkcie. Jest jednym z elementów wyznaczania terminu przydatności do spożycia.

    ALS
    66
  • Baza produktów Plant Based - Rynek polski

    Baza produktów Plant Based - Rynek polski

    Wspieramy innowacyjność firm spożywczych poprzez budowanie i udostępnianie profesjonalnych źródeł informacji marketingowych i technicznych. Udostępniamy Państwu bazę danych o produktach w kategorii Plant Based 

    Probase360
    53
  • Badania owoców i warzyw (pestycydy)

    Badania owoców i warzyw (pestycydy)

    Laboratorium Intertek oferuje akredytowane przez Polskie Centrum Akredytacji oznaczenie pozostałości środków ochrony roślin wg PN-EN 15662:2018-06 technikami LC-MS/MS – 204 związki oraz GC-MS/MS -203 związki, metoda spełnia wymagania SANTE /12682 /2019.

    Intertek Poland Sp. z o.o.
    79
  • Technika PCR precyzja i szybkość w wykrywaniu Listeria monocytogenes

    Technika PCR precyzja i szybkość w wykrywaniu Listeria monocytogenes

    Bezpieczna mikrobiologicznie żywność to wyzwanie nie tylko dla przedsiębiorcy, który ją produkuje i dystrybuuje, ale także dla laboratoriów wykrywających patogeny, w wyborze właściwej metody diagnostycznej.  PCR - łańcuchowa reakcja polimerazy jest skutecznym narzędziem wykrywania L. monocytogenes.

    Intertek Poland Sp. z o.o.
    123
  • 3M Molecular Detection System - najszybsze badania Salmonella spp. na rynku w technologii LAMP

    3M Molecular Detection System - najszybsze badania Salmonella spp. na rynku w technologii LAMP

    3M MOLECULAR DETECTION SYSTEM to innowacyjna metoda umożliwiająca wykrywanie organizmów patogennych: Salmonella spp., Listeria monocytogenes itp. w próbkach żywności, wymazach środowiskowych oraz obszarach produkcji pierwotnej. Laboratorium Badawcze Intertek oferuje kompleksową usługę MDS w rekordowym czasie realizacji przy użyciu systemu 3M do Detekcji Molekularnej MDS.

    Intertek Poland Sp. z o.o.
    67
  • CSB-System

    CSB-System

    Oprogramowanie ERP/MES dla przemysłu spożywczego

     

    CSB-System
    76
  • Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego – Inteligentny plik Excel

    Przegląd zmian w przepisach prawa żywnościowego – Inteligentny plik Excel

    Miesięczne raporty FoodFakty LEX SCAN dostępne w formie inteligentnych plików Excel - zmiany krajowych i unijnych aktów prawnych.

    - Strefa Managera -
    94
  • Analizy Food Risk

    Analizy Food Risk

    To comiesięczna analiza wszystkich przypadków produktów niebezpiecznych zgłoszonych do systemu RASFF, przegląd analiz ryzyka EFSA, zestawienie nowych limitów prawnych pozostałości w żywności EU-LEX, podsumowanie nowych przypadków zafałszowań, najciekawsze case study.

    - Strefa Managera -
    84
  • Strefa Managera - Platforma wiedzy każdego managera

    Strefa Managera - Platforma wiedzy każdego managera

    Strefa Managera to unikalne narzędzia wiedzy przyczyniające się do zwiększania efektywności decyzji managerskich, ale również służące do zaangażowania pracowników poprzez rónorodne formy informacji. Specjaliści FoodFakty samodzielnie i we wpółpracy z ekspertami Partnerów projektu sukcesywnie rozwijają ofertę strefy.

    - Strefa Managera -
    102
  • Szkolenia online w Akademii BSI

    Szkolenia online w Akademii BSI

    Szkolenia Online na Żywo w Akademii BSI (Connected Learning Live) to nowoczesny sposób dostarczania szkolenia online w czasie rzeczywistym. System zapewnia dostęp do światowej klasy programów edukacyjnych, poprzez angażujące i interaktywne doświadczenie, niezależnie od lokalizacji.
    O programie Szkoleń Online na Żywo w BSI

    nieaktywny - BSI Group Polska Sp. z o. o.
    48
  • Program STEP

    Program STEP

    Program obejmuje Wsparcie, Szkolenie i Narzędzia, Sprzęt oraz Dobór Produktu – jest to Twoja droga do lepszej higien

    CID Lines Sp. z o.o.
    68
  • Probase360 FoodFraud Scan - wszystkie źródła w jednym miejscu

    Probase360 FoodFraud Scan - wszystkie źródła w jednym miejscu

    Codzienny monitoring i baza zafałszowań żywności, suplementów, surowców i opakowań na całym swiecie. Historia incydentów związanych z zafałszowaniami -  EU RASFF, JRC, Narodowe Inspekcje, ponad 100 żródeł

    Probase360
    99
  • Znakowanie, prezentacja, reklama żywności

    Znakowanie, prezentacja, reklama żywności

    Centrum Prawa Żywnościowego

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
    57
  • Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności

    Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne w oznakowaniu, prezentacji i reklamie żywności

    Centrum Prawa Żywnościowego

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
    45
  • Bezpieczeństwo żywności i żywienia - komentarz

    Bezpieczeństwo żywności i żywienia - komentarz

    Centrum Prawa Żywnościowego

    Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego FoodLaw
    52
  • Usługi DDD

    Usługi DDD

    VACO Sp. z o.o.

    VACO sp. z o. o.
    55
  • Kompletacja zamówień złożonych Skilled

    Kompletacja zamówień złożonych Skilled

    Fenix Systems Sp. z o.o.

    Fenix Systems
    74
Warunki Ogólne Usług i Regulamin Kontakt Cookies Newsletter

© 2025 FoodFakty. Wszystkie prawa zastrzeżone. Portal FoodFakty jest własnością firmy Prokonsument Sp. z o.o.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

Śledź nas na
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

  • Warunki Ogólne i Regulamin
  • Polityka Prywatności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.