Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Konferencja szkoleniowa skierowana do przedstawicieli branży zbożowo-piekarskiej, cukierniczej i tłuszczowej
organizowana w ramach Narodowego Programu Zdrowia z cyklu:
„Działania edukacyjne dla przedstawicieli administracji rządowej i przemysłu spożywczego – upowszechnianie wiedzy na temat korzyści zdrowotnych i gospodarczych związanych ze zmniejszeniem zawartości soli, cukru i stosowaniem różnych rodzajów tłuszczów w produktach spożywczych”
Więcej informacji dostępne na stronie: http://ncez.pl/informacje-dla-producentow-zywnosci/szkolenia/konferencja-pazdziernik
Program Konferencji dostępny do pobrania poniżej:
Przeczytaj także
Jakie zagrożenia kryje nadmierne spożycie tłuszczów, czym powinno się charakteryzować pieczywo i produkty zbożowe, jak poprawić profil żywieniowy słodkich i słonych przekąsek? Odpowiedzi na te i inne pytania związane ze zmniejszeniem...