Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Salmonella w tuńczyku

Kategoria: Alerty

W dniu 09.08.2019 zgłoszono obecność Salmonelli w mrożonym tuńczyku. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: mrożony kawałek tuńczyka

Powód zgłoszenia: Salmonella (obecność /25g)

Ocena ryzyka: poważne

Kraj zgłaszający: Holandia

Kraj pochodzenia: Wietnam

Status dystrybucji: dystrybucja do pozostalych krajów członkowskich

Podjęte działania: poinformowanie odbiorcy

Data zgłoszenia: 09.08.2019

Link: RASFF

 

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.