Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Serdecznie zapraszamy Państwa na konferencję „Standardy bezpieczeństwa żywności w łańcuchu spożywczym”, organizowaną przez TÜV SÜD Polska, która odbędzie się 28 marca w warszawskim hotelu Marriott.
Cel spotkania
Celem spotkania jest wymiana doświadczeń w zakresie standardów bezpieczeństwa żywności w łańcuchu spożywczym. Podczas konferencji omówione zostaną wymagania nowych wersji norm i standardów tj. IFS Food 6.1, BRC Food v8 czy ISO 22000:2018, FSSC 22000, a także zagadnienia z zakresu doświadczeń w ramach auditów certyfikujących. Ponadto omówiona zostanie tematyka certyfikacji produktów non-GMO, transformacje w firmach spożywczych, które muszą zostać przeprowadzone przy nawiązywaniu współpracy z sieciami handlowymi oraz globalnymi markami, a także popularna obecnie produkcja i znakowanie żywności wegańskiej i wegetariańskiej. Podczas wydarzenia poruszone zostaną również aspekty certyfikacji produktów spożywczych dla eksportu do Euroazjatyckiej Unii Gospodarczej, bezpieczeństwo łańcucha dystrybucji oraz bezpieczeństwo opakowań do bezpośredniego kontaktu z żywnością.
Prelegenci
W gronie prelegentów znalazła się grupa doświadczonych ekspertów, którzy na co dzień pracują w przedsiębiorstwach odpowiedzialnych za obszar branży spożywczej, a także prowadzą audity zgodnie z wymaganiami norm i standardów dotyczących bezpieczeństwa żywności. Udział w konferencji będzie doskonałą okazją do wymiany doświadczeń i informacji o najlepszych praktykach obszarze bezpieczeństwa żywności w łańcuchu spożywczym, a także zdobycia wiedzy na temat wprowadzania i realizacji wymagań najnowszych wersji wiodących norm i standardów oraz innowacji pojawiających się na rynku.
Szczegółowe informacje znajdą Państwo na naszej stronie internetowej: https://bit.ly/2tO1iDA