Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Studia podyplomowe „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle spożywczym”

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Studia podyplomowe „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle spożywczym” organizowane przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej mają 20-letnią tradycję.

Studia ukończyło ponad 500 osób, reprezentujących czołowe zakłady przemysłu spożywczego, laboratoria mikrobiologiczne i instytucje kontroli żywności.

Wracamy po pięcioletniej przerwie w nowej odsłonie. Zapraszamy do rekrutacji.

Studia podyplomowe kierowane są do absolwentów wyższych uczelni, którzy pracują lub zamierzają podjąć pracę w zakładach przemysłu spożywczego, laboratoriach oceniających jakość i bezpieczeństwo żywności, jednostkach urzędowej kontroli żywności, firmach doradczych i audytujących, oraz w firmach zajmujących się obrotem żywności.

Zakres tematyczny studiów obejmuje:

  • fizjologiczne uwarunkowania znaczenia mikroorganizmów w żywności,
  • źródła zanieczyszczeń mikrobiologicznych w produkcji żywności,
  • zapewnienie higieny w produkcji żywności,
  • metody przechowywania i utrwalania żywności,
  • rola laboratorium mikrobiologicznego w zapewnieniu jakości żywności,
  • alternatywne i zmodyfikowane metody w analityce mikrobiologicznej,
  • mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności,
  • bezpieczeństwo żywności

Czas trwania studiów: dwa semestry, od grudnia 2022 do czerwca 2023.

Liczba miejsc: min 24, max 28

Koszt studiów: 6500 zł za całe studia, istnieje możliwość rozłożenia płatności na 2 raty.

Szczegółowe informacje dotyczące harmonogramu i organizacji studiów na stronie www.mikrobiologia.p.lodz.pl

Tam też znajduje się przekierowanie na główną stronę rekrutacji Politechniki Łódzkiej. Rekrutacja odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną do 10 listopada 2022 r. O przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.

Dane kontaktowe

Kierownik Studiów Podyplomowych

dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska, prof. uczelni,

tel.  42 631 34 79  malgorzata.piotrowska@p.lodz.pl

ul. Wólczańska 171/173, 90-530 Łódź

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności Mikrobiologia żywności

Autor: Politechnika Łódzka

Organizator

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.