Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Studia podyplomowe „Mikrobiologia, higiena i jakość w przemyśle spożywczym” organizowane przez Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii Politechniki Łódzkiej mają 20-letnią tradycję.
Studia ukończyło ponad 500 osób, reprezentujących czołowe zakłady przemysłu spożywczego, laboratoria mikrobiologiczne i instytucje kontroli żywności.
Wracamy po pięcioletniej przerwie w nowej odsłonie. Zapraszamy do rekrutacji.
Studia podyplomowe kierowane są do absolwentów wyższych uczelni, którzy pracują lub zamierzają podjąć pracę w zakładach przemysłu spożywczego, laboratoriach oceniających jakość i bezpieczeństwo żywności, jednostkach urzędowej kontroli żywności, firmach doradczych i audytujących, oraz w firmach zajmujących się obrotem żywności.
Zakres tematyczny studiów obejmuje:
Czas trwania studiów: dwa semestry, od grudnia 2022 do czerwca 2023.
Liczba miejsc: min 24, max 28
Koszt studiów: 6500 zł za całe studia, istnieje możliwość rozłożenia płatności na 2 raty.
Szczegółowe informacje dotyczące harmonogramu i organizacji studiów na stronie www.mikrobiologia.p.lodz.pl
Tam też znajduje się przekierowanie na główną stronę rekrutacji Politechniki Łódzkiej. Rekrutacja odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną do 10 listopada 2022 r. O przyjęciu decyduje kolejność zgłoszeń.
Dane kontaktowe
Kierownik Studiów Podyplomowych
dr hab. inż. Małgorzata Piotrowska, prof. uczelni,
tel. 42 631 34 79 malgorzata.piotrowska@p.lodz.pl
ul. Wólczańska 171/173, 90-530 Łódź