-
Ekspert ds. prawa żywnościowego POZNAŃ
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.08.2024
-
Ekspert ds. prawa żywnościowego WARSZAWA
Kategoria: Prawo żywnościowe, 21.08.2024
-
Pozostałości pestycydów w produktach spożywczych - przegląd wymagań, klasyfikacja, interpretacja wyników analiz.
Kategoria: Badania żywności, 21.08.2024
-
System zarządzania jakością w laboratorium PN-EN ISO/IEC 17025:2018 Warszawa/Poznań
Kategoria: Normy i standardy, 21.08.2024
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania jakością w laboratorium PN-EN ISO/IEC 17025:2018 Warszawa/Poznań
Kategoria: Normy i standardy, 21.08.2024
-
Szkolenie II - Wakacje z Prawem Żywnościowym - Co robić kiedy brakuje przepisów szczegółowych – Stosowanie zasad ogólnych prawa żywnościowego w praktyce
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.08.2024
-
Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 22.08.2024
-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.08.2024
-
Kultura bezpieczeństwa żywności - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.08.2024
-
Szkolenie III - Wakacje z Prawem - Efektywne i zaawansowane wykorzystanie darmowych źródeł wiedzy o prawie żywnościowym – przewodnik po /ISAP, Eur-lex/ - wskazówki dla osób często pracujących z aktami prawnymi
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.08.2024