-
Dobra Praktyka Laboratoryjna w teorii i praktyce. Przygotowanie jednostki badawczej do wdrożenia i certyfikacji.
Kategoria: Badania żywności, 24.05.2024
-
PRODUKCJA ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ. ZANIM ZACZNIESZ…
Kategoria: Ogólne, 27.05.2024
-
Dobrostan zwierząt rzeźnych podczas transportu i uboju. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Mięsna, 27.05.2024
-
Zabezpieczenie zakładu przed szkodnikami: gryzonie, owady latające, szkodniki magazynowe. Analiza ryzyka, dobra praktyka magazynowa.
Kategoria: Higiena i Haccp, 27.05.2024
-
Zrównoważony rozwój w organizacji ON-LINE
Kategoria: Ogólne, 27.05.2024
-
Bezpłatny webinar. Legionella – charakterystyka, wykrywanie, oznaczanie i monitorowanie w świetle przepisów prawa.
Kategoria: Ogólne, 28.05.2024
-
KULTURA BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
Kategoria: Normy i standardy, 28.05.2024
-
Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywc
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.05.2024
-
Ocena zagrożeń i analiza ryzyka w przemyśle spożywczym w oparciu o IFS, BRC, ISO/FSSC 22000 NOWOŚĆ.
Kategoria: Systemy jakości, 28.05.2024
-
Norma PN-EN ISO/IEC 17025:2018-02 – omówienie. Jak czytać i rozumieć wymagania normy ?
Kategoria: Normy i standardy, 28.05.2024