Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

TARGI NATURA FOOD & beECO - PLATFORMA WYMIANY DOŚWIADCZEŃ

Kategoria: Biznes

XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej „NATURA FOOD” oraz IX Targi Ekologicznego Stylu Życia „beECO” odbędą się w dniach 2 – 4 października w łódzkiej Atlas Arenie. Dla uczestników przygotowano m.in. V Forum Alergii, Akademię Biokuriera oraz szkolenia zorganizowane przez Agencję Rozwoju Sektora Produktów Ekologicznych.

Targi NATURA FOOD i beECO to impreza o ugruntowanej pozycji, na którą wszyscy czekają z niecierpliwością. W ich trakcie miłośnicy bioproduktów i ekożywności uczestniczą w prezentacji wysokiej jakości produktów ekologicznych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych. W ramach targów szeroko prezentowane będą też produkty z segmentu  „free from” czyli pozbawione alergenów: glutenu, laktozy, jajek, czy cukru, a także ekologiczne i naturalne kosmetyki oraz środki czystości.

Targi po raz kolejny staną się platformą wymiany doświadczeń oraz źródłem inspiracji niezbędnych do funkcjonowania w dynamicznie zmieniającej się rzeczywistości gospodarczej z udziałem wybitnych specjalistów. To w ich ręce jak co roku oddany został program warsztatów i spotkań.

Po raz kolejny przedstawiciele ekobranży będą mogli wziąć udział w cyklu warsztatów i szkoleń realizowanych pod wspólną nazwą „Akademia Biokuriera”. Karol Przybylak, wydawca portalu biokurier.pl oraz Adam Turowiec, właściciel agencji marketingowej bioBRND podejmą temat wykorzystania internetu do wsparcia sprzedaży stacjonarnej. Podadzą dobre przykłady systemu „Click & Collect”, zaproponują strategie cenowe odpowiednie dla biznesów online i offline oraz odpowiedzą na pytanie „czy media społecznościowe sprzedają?”

Możliwości promocji produktów ekologicznych, które przed właścicielami ekobiznesów otwiera cyfrowy świat, zaprezentowane zostaną przez Agencję Rozwoju Sektora Produktów Ekologicznych. Uczestnicy szkolenia będą mieli niecodzienną okazję, żeby na własne oczy przekonać się jak za pomocą e-marketingu skutecznie pozyskać nowych klientów i umocnić relacje z tymi, których już mają.

Branżowe spotkania oraz szkolenia poświęcone zagadnieniom handlu i sprzedaży w biznesie ekożywności to nie jedyna propozycja Targów NATURA FOOD & beECO. Na uczestników wydarzenia czekają liczne prelekcje dotyczące zdrowego stylu życia, prawidłowego odżywiania, wzmacniania naturalnej odporności, czy zaburzeń tolerancji pokarmowej i alergii. Podczas piątej już edycji „Forum Alergii” Żaneta Geltz, redaktor naczelna magazynu „Hipoalergiczni” oraz zaproszeni przez nią eksperci porozmawiają o glifosacie. Prelegentami forum będą w tym roku prof. dr hab.  Ewa Rembiałkowska, dr n. med. Danuta Myłek oraz dr n. med. Barbara Majkowska-Wojciechowska. Wśród pytań, na które poznamy odpowiedź znajdą się m.in. te wyjaśniające zależność pomiędzy glifosatem, a otyłością. Goście V Forum Alergii dowiedzą się też „Co jeść, żeby uniknąć zagrożeń i utraty zdrowia?”.

Więcej informacji na stronie: www.naturafood.pl

Autor:MAKiS
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Kongresy i Targi

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.