Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Technologia Linerless – nowość w zakresie etykietowania opakowań

Kategoria: Procesy i Technologie

Świadomość ekologiczna społeczeństwa rośnie tym szybciej, im bardziej, w życiu codziennym, dotyka nas problem zanieczyszczenia naszego otoczenia.

Negatywne skutki uboczne przemysłowej działalności człowieka mamy szansę zaobserwować zarówno spacerując po zaśmieconych plażach „Rajów turystycznych” jak i płacąc comiesięczne rachunki związane z utrzymaniem naszego gospodarstwa domowego.

Lawinowo rosnące koszty dla środowiska jak również koszty czysto ekonomiczne zintensyfikowały prace związane z poszukiwaniem i rozwojem technologii pozwalających przeciwdziałać negatywnym skutkom ubocznym produkcji opakowań.

Jednym z takich rozwiązań jest technologia „Linerless”.

Podczas wykładu dowiesz się:

- jakie negatywne skutki dla środowiska naturalnego generuje produkcja materiałów samoprzylepnych,

- jakie są różnice między standardowym papierem samoprzylepnym materiałem samoprzylepnym, a materiałem „Linerless”

- jakie korzyści można osiągnąć dzięki zastosowaniu techniki „Linerless”

Więcej informacji na temat nowoczesnych technik stosowanych w zakresie logistyki opakowań zbiorczych będziecie Państwo mogli zobaczyć i usłyszeć w trakcie najbliższego Kongresu Bezpieczeństwa Żywności.

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/

Autor:Marek Markowski
Marek Markowski
Dyrektor Regionu - specjalista sprzedaży maszyn drukująco-etykietujących w firmie Logopak East Sp. z o.o.
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Kongresy i Targi

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.