Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Międzynarodowa jednostka certyfikująca TÜV SÜD Polska, Polskie Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz V-Label Polska mają zaszczyt zaprosić Państwa do odwiedzenia stoiska TÜV SÜD Polska (Hala nr 1, stoisko C6) podczas VIII edycji Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Poland 2022, które odbędą się w dniach od 5 do 7 kwietnia w HALI EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.
Eksperci TÜV SÜD Polska oraz zaproszeni goście chętnie odpowiedzą na Państwa pytania i rozwieją wątpliwości związane z audytowaniem, certyfikacją i badaniami laboratoryjnymi, a także pomogą dobrać idealną usługę z portfolio TÜV SÜD Polska, skrojoną na miarę Państwa potrzeb.
W dniu 5 kwietnia TÜV SÜD Polska zaprasza na spotkania z reprezentantami V-Label Polska, Panią Katarzyną Łukawską, Kierownikiem ds. Zarządzania Jakością oraz Panem Przemysławem Chojnickim, Dyrektorem Operacyjnym. V-Label Polska koordynuje w naszym kraju zasady przyznawania licencji na stosowanie znaku V-Label, który jest międzynarodowym symbolem służącym do oznaczania produktów i usług przeznaczonych dla wegan i wegetarian. Właścicielem praw do tego znaku towarowego jest V-Label GmbH z siedzibą w Szwajcarii. Przedstawiciele V-Label Polska oraz eksperci TÜV SÜD Polska udzielą Państwu informacji na temat:
Drugiego dnia Targów (6 kwietnia) gośćmi TÜV SÜD Polska będą przedstawicielki Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, Pani Barbara Domaracka oraz Pani Anna Krajewska, Koordynatorki Europejskiego Systemu Licencyjnego w Polsce, należącego do międzynarodowej organizacji Association of European Coeliac Societies (AOECS). Reprezentantki Stowarzyszenia, jedynej organizacji w Polsce udzielającej licencji na używanie znaku towarowego „Przekreślony Kłos”, wraz z ekspertami TÜV SÜD Polska zapoznają Państwa z:
Rejestracja na wydarzenie odbywa się poprzez wypełnienie formularza na stronie organizatora https://bit.ly/3gV1YiY i jest bezpłatna dla pracowników firm z sektora produkcji spożywczej, handlu hurtowego i detalicznego FMCG, sektora HoReCa i farmacji.