Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

TÜV SÜD Polska na targach World Food Poland 2022

Kategoria: Biznes

Międzynarodowa jednostka certyfikująca TÜV SÜD Polska, Polskie Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej oraz V-Label Polska mają zaszczyt zaprosić Państwa do odwiedzenia stoiska TÜV SÜD Polska (Hala nr 1, stoisko C6) podczas VIII edycji Międzynarodowych Targów Żywności i Napojów WorldFood Poland 2022, które odbędą się w dniach od 5 do 7 kwietnia w HALI EXPO XXI przy ul. Prądzyńskiego 12/14 w Warszawie.

Eksperci TÜV SÜD Polska oraz zaproszeni goście chętnie odpowiedzą na Państwa pytania i rozwieją wątpliwości związane z audytowaniem, certyfikacją i badaniami laboratoryjnymi, a także pomogą dobrać idealną usługę z portfolio TÜV SÜD Polska, skrojoną na miarę Państwa potrzeb.

W dniu 5 kwietnia TÜV SÜD Polska zaprasza na spotkania z reprezentantami V-Label Polska, Panią Katarzyną Łukawską, Kierownikiem ds. Zarządzania Jakością oraz Panem Przemysławem Chojnickim, Dyrektorem Operacyjnym. V-Label Polska koordynuje w naszym kraju zasady przyznawania licencji na stosowanie znaku V-Label, który jest międzynarodowym symbolem służącym do oznaczania produktów i usług przeznaczonych dla wegan i wegetarian. Właścicielem praw do tego znaku towarowego jest V-Label GmbH z siedzibą w Szwajcarii. Przedstawiciele V-Label Polska oraz eksperci TÜV SÜD Polska udzielą Państwu informacji na temat:

  • kryteriów jakie muszą spełnić produkty wegańskie i wegetariańskie w celu oznaczenia ich znakiem V-Label,
  • zasad i kosztów procesu licencyjnego oraz informacji od przedsiębiorstwa, niezbędnych do otrzymania licencji,
  • weryfikacji składu produktów licencjonowanych przez Zespół ds. certyfikacji V-Label Polska,
  • przebiegu inspekcji w zakładzie produkcyjnym, prowadzonej przez zatwierdzonych inspektorów TÜV SÜD Polska.

Drugiego dnia Targów (6 kwietnia) gośćmi TÜV SÜD Polska będą przedstawicielki Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej, Pani Barbara Domaracka oraz Pani Anna Krajewska, Koordynatorki Europejskiego Systemu Licencyjnego w Polsce, należącego do międzynarodowej organizacji Association of European Coeliac Societies (AOECS). Reprezentantki Stowarzyszenia, jedynej organizacji w Polsce udzielającej licencji na używanie znaku towarowego „Przekreślony Kłos”, wraz z ekspertami TÜV SÜD Polska zapoznają Państwa z:

  • zasadami i kosztami przyznawania licencji na znak towarowy „Przekreślony Kłos” dla żywności bezglutenowej,
  • wymaganiami Standardu AOECS dla produkcji żywności bezglutenowej,
  • zakresem wymaganych badań laboratoryjnych na obecność glutenu metodą ELISA R5,
  • przebiegiem audytu zakładu produkcyjnego, który prowadzą zatwierdzeni audytorzy TÜV SÜD Polska.

Rejestracja na wydarzenie odbywa się poprzez wypełnienie formularza na stronie organizatora https://bit.ly/3gV1YiY i jest bezpłatna dla pracowników firm z sektora produkcji spożywczej, handlu hurtowego i detalicznego FMCG, sektora HoReCa i farmacji.

Autor: TÜV SÜD

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.