Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Urzędowa Kontrola Żywności (27): Komunikaty i Informacje z Inspekcji Państwowych

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes, Prawo Żywnościowe

Zapraszamy do zapoznania się z przeglądem doniesień z ostatniego miesiąca (01.06-17.07.2018) przygotowany przez redakcję portalu FoodFakty. Poniżej znajdują się informacje i komunikaty Inspekcji Państwowych takich jak: Państwowa Inspekcja Roślin i Nasiennictwa, Główny Inspektorat Ochrony Środowiska, Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, Główny Inspektorat Weterynarii, Państwowa Inspekcja Sanitarna, Główny Inspektorat Sanitarny oraz Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów.

Komunikaty PIORiN

Rynek Kostaryki dla polskich jabłek już otwarty

Informacja dla producentów i eksporterów jabłek do Chin

PIORiN uczestniczy w kontrolach ziemniaków pochodzących z innych państw

Ograniczenia w stosowaniu środków ochrony roślin zawierających chloropiryfos

Raport nr 4/2018 dotyczący nowych zagrożeń fitosanitarnych dla Polski

360 ton nielegalnych środków ochrony roślin zatrzymane w wyniku międzynarodowej operacji Silver Axe III

Komunikaty IJHARS

Uprzejmie informujemy, że wykaz producentów ekologicznych, wg stanu na dzień 31 grudnia 2017 r. jest już udostępniany wszystkim zainteresowanym

Komunikaty WETGIW

Perspektywy otwarcia rynku chińskiego dla eksportu mięsa drobiowego z Polski

Zniesienie zakazu ASF przez Kazachstan

Nowe akty prawne UE

Komunikaty GIS / PIS

Dobrowolne wycofanie mrożonych warzyw z uwagi na potencjalne ryzyko występowania w nich bakterii Listeria monocytogenes przez firmę Greenyard Frozen Poland – działania zapobiegawcze

Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie bakterii Salmonella Enteritidis w jajach spożywczych

Komunikat Głównego Inspektora Sanitarnego w sprawie mrożonych warzyw

Ostrzeżenie publiczne dotyczące żywności: Stwierdzenie bakterii Listeria monocytogenes w kiełbasie śląskiej z szynki ekstra!

PIWet-PIB opracował opinię na temat zagrożenia związanego z przekroczeniem maksymalnego limitu pozostałości lazalocydu w jajach konsumpcyjnych klasy A

Ostrzeżenie! Przekroczenie maksymalnego dopuszczalnego poziomu pozostałości antybiotyku lazalocydu w jajach konsumpcyjnych klasy A

Ostrzeżenie! Stwierdzono obecność bakterii Listeria monocytogenes w parówkach z szynki

Komunikaty NIK

Jak powstrzymać ASF [panel ekspertów]

Rolnictwo ekologiczne – niewykorzystywana szansa Polski [panel ekspertów]

Komunikaty UOKiK

Problemy rolników - najnowsze działania UOKiK

Żywność specjalnego przeznaczenia - kontrola Inspekcji Handlowej

Wybierz temat: Inspekcje Państwowe

Autor: FoodFakty

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.