Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

VI Sympozjum Naukowego pt.: „Drobnoustroje i ich metabolity – produkcja żywności i biotechnologia”

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności SGGW wraz z Oddziałem Warszawskim Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności oraz Komitetem Nauk o Żywności i Żywieniu PAN po raz szósty organizują sympozjum naukowe poświęcone najnowszym osiągnięciom
z dziedziny mikrobiologii żywności i biotechnologii drobnoustrojów. Konferencja odbędzie się w dniach 17-18 maja 2022r. Sprawdzona formuła spotkania on-line umożliwia w przyjaznej atmosferze szerokiemu gronu uczestników zainteresowanych rolą mikroorganizmów w produkcji żywności i biotechnologii wymianę myśli, doświadczeń i nowych idei.

Tegoroczna tematyka Sympozjum obejmuje następujące zagadnienia:

  • Procesy fermentacji w technologii żywności
  • Procesy biosyntezy i biotransformacji mikrobiologicznej
  • Drobnoustroje i ich metabolity w poprawie jakości żywności
  • Innowacyjne metody eliminacji drobnoustrojów w produkcji żywności

Organizatorzy zapraszają!

Link do strony: https://sway.office.com/rFH04O9F2QGv0KvS?ref=Link

 

Autor: SGGW, PTTŻ, PAN

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.