Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Katedra Biotechnologii i Mikrobiologii Żywności SGGW wraz z Oddziałem Warszawskim Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności oraz Komitetem Nauk o Żywności i Żywieniu PAN po raz szósty organizują sympozjum naukowe poświęcone najnowszym osiągnięciom
z dziedziny mikrobiologii żywności i biotechnologii drobnoustrojów. Konferencja odbędzie się w dniach 17-18 maja 2022r. Sprawdzona formuła spotkania on-line umożliwia w przyjaznej atmosferze szerokiemu gronu uczestników zainteresowanych rolą mikroorganizmów w produkcji żywności i biotechnologii wymianę myśli, doświadczeń i nowych idei.
Tegoroczna tematyka Sympozjum obejmuje następujące zagadnienia:
Organizatorzy zapraszają!
Link do strony: https://sway.office.com/rFH04O9F2QGv0KvS?ref=Link