-
Wymagania standardu IFS Food v. 8 - (szkolenie na licencji IFS Academy).
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
Wymagania i Audytor wewnętrzny standardu IFS Food v. 8.
Kategoria: Systemy jakości, 15.01.2025
-
Wymagania ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 20.01.2025
-
Projektowanie i wprowadzanie na rynek nowych produktów spożywczych.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 20.01.2025
-
ESG w organizacji: obowiązki, strategia i raportowanie. - NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 20.01.2025
-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania środowiskowego wg ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 20.01.2025
-
Powietrze – duże zagrożenie mikrobiologiczne dla żywności gotowej – prawda czy fałsz?
Kategoria: Ogólne, 21.01.2025
-
Pobierania próbek ziarna zbóż, nasion roślin strączkowych i ich przetworów oraz nasion roślin oleistych.
Kategoria: Badania żywności, 21.01.2025
-
Bakterie skute lodem - mikrobiologia mrożonek.
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 21.01.2025
-
Znakowanie żywności. Interpretacja przepisów prawa.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.01.2025