-
Auditor wewnętrzny systemu zarządzania BHP wg ISO 45001:2018
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 07.11.2024
-
Wymagania prawne dla wyrobów do kontaktu z żywnością – prawo i praktyczne przykłady
Kategoria: Systemy jakości, 01.11.2024
-
Wymagania ISO 9001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 04.11.2024
-
Mierzenie śladu węglowego firmy i produktu w trzech zakresach w kontekście ESG. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 04.11.2024
-
Wymagania ISO 14001:2015 - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Normy i standardy, 05.11.2024
-
Jak bronić produktu zgłoszonego w GIS? – suplementy i żywność wzbogacona
Kategoria: Prawo żywnościowe, 05.11.2024
-
Ekspert ds. Bezpieczeństwa Żywności w zakresie Pest Control, zgodnie ze standardami BRCGS FOOD, IFS FOOD, HACCP I FSSC 22000.
Kategoria: Normy i standardy, 05.11.2024
-
Próbkobiorca mięsa, wyrobów mięsnych i wymazów higieniczno-sanitarnych.
Kategoria: Mięsna, 05.11.2024
-
Analiza zagrożeń w systemie HACCP - SZKOLENIE ZDALNE
Kategoria: Higiena i Haccp, 05.11.2024
-
Zarządzanie niezgodnościami i wyrobem niezgodnym.
Kategoria: Ogólne, 06.11.2024