Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Żywność pod mikroskopem

Kategoria: Biznes

Badania nad jakością produktu oraz wpływem na odczucia smakowe i zdrowie odbiorcy, mają priorytetowe znaczenie przy produkcji żywności. Aby badaniom tym zapewnić odpowiedni standard niezbędny jest zestaw w postaci najlepszego sprzętu laboratoryjnego, nowatorskich technik i metod badawczych oraz wiedzy pracujących przy projekcie naukowców. To wszystko, a nawet więcej, zostanie zaprezentowane w dniach 14-16 marca 2018 r. podczas jubileuszowych 20. Międzynarodowych Targów Analityki i Technik Pomiarowych EuroLab. Odwiedzający  imprezę będą mogli zapoznać się z najnowszą ofertą producentów i dystrybutorów wyposażenia laboratoriów, aparatury analitycznej i kontrolno-pomiarowej. Dodatkowo, swoją ofertę przedstawią instytucje oraz firmy oferujące rozwiązania dla branży laboratoryjnej.

Targi EuroLab to specjalistyczna impreza o charakterze biznesowo-naukowym, powstająca przy współpracy merytorycznej przedstawicieli świata nauki, środowiska akademickiego, najważniejszych instytucji branżowych oraz ośrodków naukowo-badawczych.  W programie wydarzenia znajdą się specjalistyczne konferencje, warsztaty i seminaria poruszające najbardziej aktualne problemy branży m.in. na temat nowych wymagań normy ISO/IEC 1702.

Targi odbędą się w Centrum Targowo-Kongresowym, przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

Wstęp jest bezpłatny, po wcześniejszej rejestracji. Szczegółowy program wydarzenia znajduje się na stronie www.targieurolab.pl

Autor:Targi EuroLab 2018
Targi EuroLab 2018
MT TARGI POLSKA SA
Ul. Jordanowska 12
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.