Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Żywność pod mikroskopem

Kategoria: Biznes

Badania nad jakością produktu oraz wpływem na odczucia smakowe i zdrowie odbiorcy, mają priorytetowe znaczenie przy produkcji żywności. Aby badaniom tym zapewnić odpowiedni standard niezbędny jest zestaw w postaci najlepszego sprzętu laboratoryjnego, nowatorskich technik i metod badawczych oraz wiedzy pracujących przy projekcie naukowców. To wszystko, a nawet więcej, zostanie zaprezentowane w dniach 14-16 marca 2018 r. podczas jubileuszowych 20. Międzynarodowych Targów Analityki i Technik Pomiarowych EuroLab. Odwiedzający  imprezę będą mogli zapoznać się z najnowszą ofertą producentów i dystrybutorów wyposażenia laboratoriów, aparatury analitycznej i kontrolno-pomiarowej. Dodatkowo, swoją ofertę przedstawią instytucje oraz firmy oferujące rozwiązania dla branży laboratoryjnej.

Targi EuroLab to specjalistyczna impreza o charakterze biznesowo-naukowym, powstająca przy współpracy merytorycznej przedstawicieli świata nauki, środowiska akademickiego, najważniejszych instytucji branżowych oraz ośrodków naukowo-badawczych.  W programie wydarzenia znajdą się specjalistyczne konferencje, warsztaty i seminaria poruszające najbardziej aktualne problemy branży m.in. na temat nowych wymagań normy ISO/IEC 1702.

Targi odbędą się w Centrum Targowo-Kongresowym, przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

Wstęp jest bezpłatny, po wcześniejszej rejestracji. Szczegółowy program wydarzenia znajduje się na stronie www.targieurolab.pl

Autor: Targi EuroLab 2018

Targi EuroLab 2018

MT TARGI POLSKA SA
Ul. Jordanowska 12

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.