Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

5. Polski Kongres Reologii

Kategoria: Biznes

Zapraszamy do udziału w 5. Polskim Kongresie Reologii, który odbędzie się w Wieliczce-Krakowie, w dniach 18-20.09.2023 r.

Naszym celem jest zorganizowanie w przyjaznej atmosferze spotkania wszystkich reologów pracujących na uczelni i w instytutach badawczych oraz przemyśle i laboratoriach kontroli jakości.

Polski Kongres Reologii to cykliczne wydarzenie organizowane przez Polskie Towarzystwo Reologii Technicznej od 2013 r. Łączy ono osoby mające na codzień styczność z różnymi gałęziami reologii oraz mechaniki płynów nieniutonowskich.

Dlatego nie tworzymy barier i zapraszamy wszystkich zainteresowanych tymi zagadnieniami, zarówno początkujących jak i zaawansowanych reologów!

5. Polski Kongres Reologii współorganizowany jest przez:

  • Polskie Towarzystwo Reologii Technicznej
  • Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie
  • Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski

Tematyka Kongresu obejmuje następujące zagadnienia:

  • reologia polimerów,
  • reologia betonów,
  • reologia materiałów sypkich,
  • reologia żywności,
  • reologia kosmetyków,
  • właściwości mechaniczne i reologia materii miękkiej,
  • reologia krwi i innych płynów ustrojowych,
  • reologia materiałów ziarnistych,
  • mikroreologia,
  • nowoczesne metody reometryczne,
  • reologia międzyfazowa i dylatacyjna,
  • reologia i właściwości mechaniczne układów wielofazowych,
  • trybologia,
  • reologia w edukacji.

Jesteśmy otwarci na nowe wątki tematyczne, zapewniamy miłą atmosferę dyskusji i przyjazną platformę do nawiązania kontaktów ze specjalistami z różnych branż i środowisk. W tej edycji Kongresu spodziewani są goście z renomowanych ośrodków badawczych Europy, którzy uświetnią spotkanie ciekawymi wykładami.

Miejsce Kongresu: Hotelu Lenart **** (https://hotellenart.pl) w Wieliczce, niedaleko Krakowa, z dogodnym dojazdem zarówno z Dworca PKP jak i lotniska (kolejka SKA1), blisko zjazd z A4. Parking dla Gości hotelu jest darmowy.

>> Zaproszenie pdf

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Organizatorem jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.