Wyniki wyszukiwania
-
17.03.2023
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 3. - Fizykochemia i Automatyzacja Laboratoriów - nagranie
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 3. - Fizykochemia i Automatyzacja Laboratoriów - nagranie z dnia 10.03.2023
-
16.03.2023
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 2. - Mikrobiologia - nagranie
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 2. - Mikrobiologia - nagranie z dnia 09.03.2023 r.
-
15.03.2023
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 1. - Sensoryka - nagranie
eFORUM Postęp w analityce żywności. Dzień 1. - Sensoryka - nagranie z dnia 08.03.2023 r.
-
14.03.2023
Innowacyjne techniki w dziedzinie badań sensorycznych - SGGW odpowiedzi na pytania
Odpowiedzi na pytania dotyczące prezentacji dr hab. Elizy Kostyry, prof. SGGW oraz dr inż. Anny Piotrowskiej, wygłoszonej w trakcie 1. dnia eFORUM Postęp w analityce żywności - Sensoryka w dn. 8 marca 2023.