Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Automatyzacja w analizie żywności, pasz i gleby – seminarium/warsztaty

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Firma LECO zaprasza na jednodniowe seminarium, w trakcie którego uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z najnowszymi rozwiązaniami LECO w dziedzinie analiz elementarnych C/N/S w próbkach środowiskowych oraz białka (metodą Dumasa) w próbkach żywności i paszach.

Nasi eksperci podzielą się swoim doświadczeniem oraz zaprezentują wyniki badań. W trakcie seminarium odbędzie się prezentacja na żywo analizatora CNS928 oraz termograwimetru TGM800.

Wydarzenie skierowane jest do specjalistów z branży analitycznej, ekologicznej, żywnościowej, kierowników laboratoriów, naukowców, a także wszystkich zainteresowanych najnowszymi metodami badawczymi w dziedzinie analizy gleb, żywności i pasz.

Gdzie, kiedy?

  • Na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, w Centrum Edukacji Gleboznawczej – Muzeum Gleb
  • 7 marca 2024 r., w godz. 9.00 - 16.30
  • Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
  • Udział w seminarium jest bezpłatny. Uczestnicy pokrywają koszty dojazdu.

Szczegółowy program i formularz rejestracji na stronie organizatora

Wybierz obszar: Badania żywności Bezpieczeństwo żywności

Autor: LECO

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.