Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Automatyzacja w analizie żywności, pasz i gleby – seminarium/warsztaty

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Firma LECO zaprasza na jednodniowe seminarium, w trakcie którego uczestnicy będą mieli okazję zapoznać się z najnowszymi rozwiązaniami LECO w dziedzinie analiz elementarnych C/N/S w próbkach środowiskowych oraz białka (metodą Dumasa) w próbkach żywności i paszach.

Nasi eksperci podzielą się swoim doświadczeniem oraz zaprezentują wyniki badań. W trakcie seminarium odbędzie się prezentacja na żywo analizatora CNS928 oraz termograwimetru TGM800.

Wydarzenie skierowane jest do specjalistów z branży analitycznej, ekologicznej, żywnościowej, kierowników laboratoriów, naukowców, a także wszystkich zainteresowanych najnowszymi metodami badawczymi w dziedzinie analizy gleb, żywności i pasz.

Gdzie, kiedy?

  • Na Uniwersytecie Rolniczym im. Hugona Kołłątaja w Krakowie, w Centrum Edukacji Gleboznawczej – Muzeum Gleb
  • 7 marca 2024 r., w godz. 9.00 - 16.30
  • Ilość miejsc ograniczona. Decyduje kolejność zgłoszeń.
  • Udział w seminarium jest bezpłatny. Uczestnicy pokrywają koszty dojazdu.

Szczegółowy program i formularz rejestracji na stronie organizatora

Wybierz temat: Badania żywności Bezpieczeństwo żywności

Autor: LECO

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.