Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Dzień informacyjny w Brukseli - dot. działań realizowanych w ramach WPR

Kategoria: Biznes

Komisja Europejska zaprasza na spotkanie informacyjne online 1–2 lutego br. Spotkanie jest organizowane dla wszystkich potencjalnych beneficjentów, uprawnionych do składania wniosków na programy informacyjne lub promocyjne dotyczące produktów rolnych.

Spotkanie, tzw. Info day, dotyczy działań realizowanych w ramach mechanizmu Wspólnej Polityki Rolnej Wsparcie działań informacyjnych i promocyjnych na rynkach wybranych produktów rolnych.

Cele spotkania

Info day jest organizowany w związku z niedawnym przyjęciem przez Komisję Europejską (KE) Rocznego Programu Prac na 2022 r. w zakresie działań informacyjnych i promocyjnych. Podczas spotkania mają zostać przedstawione wszystkie możliwości w zakresie tych działań wynikające z Programu oraz kryteria przyjęcia wniosków.

W tym roku szczególny nacisk zostanie położony na:

  • ułatwienie do przejścia w kierunku bardziej zrównoważonego europejskiego systemu żywnościowego;
  • uwzględnienie zrównoważonej produkcji i konsumpcji żywności w propozycjach programów składanych w 2022 r.;
  • przedstawienie przeglądu sposobów opracowywania skutecznych kampanii komunikacyjnych na temat zrównoważonej produkcji i konsumpcji w UE.

Plany na pierwszy dzień

Będzie on poświęcony aspektom politycznym. Prelegenci z KE omówią politykę promocyjną w kontekście wsparcia przejścia na bardziej zrównoważony europejski system żywnościowy oraz jej powiązania ze Strategią Od pola do stołu. Tematem rozmów będzie bieżący przegląd polityki, a także priorytety Rocznego Programu Prac na 2022 r. oraz zaproszenie do składania wniosków.

Plany na drugi dzień

Zostanie on przeznaczony na tworzenie skutecznych kampanii. Uczestnicy będą mieli okazję wysłuchać prezentacji urzędników KE, ekspertów zewnętrznych i koordynatorów projektów. W prezentacjach będą podkreślone takie trudne aspekty, jak uwzględnienie zrównoważonego rozwoju w propozycjach programów na 2022 r. i dostosowanie projektów do celów Zielonego Ładu, strategii Od pola do stołu oraz Europejskiego Planu Walki z Rakiem.

Szczegóły i rejestracja

Szczegółowe informacje na temat spotkania znajdują się na stronie internetowej:

https://infoday-agri-calls-for-proposals2022.b2match.io/

Rejestracja trwa do 28 stycznia br. i odbywa się za pośrednictwem strony internetowej:

https://infoday-agri-calls-for-proposals2022.b2match.io/signup

Źródło: MRiRW

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności

Autor: Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.