Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Ten webinar dedykujemy małym i średnim przedsiębiorstwom, w których dotychczasowe rozwiązania i metody przestały już wystarczać. Przede wszystkim dlatego, że zadania stają się coraz bardziej złożone, a wymagania handlu i oczekiwania konsumentów coraz wyższe. Bez usprawnienia procesów w firmie trudno jest prowadzić działalność, rozwijać się i wykorzystywać nadarzające się szanse. Potrzebny jest zintegrowany system, który przejmie te złożone zadania, zapewni bieżący dostęp do danych i płynną komunikację w firmie, a także wyeliminuje błędy ludzkie i pozwoli wypracować wyższe marże. Tyle że ten system musi być gotowy do pracy niemal natychmiast, a inwestycja w niego nie może drenować budżetu.
Jeśli wzbudziliśmy Państwa zainteresowanie, to już 17 października 2024 o godz. 10:00 zapraszamy na bezpłatne webinarium: Proste ERP dla Twojej firmy: szybko, na miarę i bez drenażu budżetu
Zaprezentujemy na nim rozwiązanie CSB BASIC ERP, które posłuży nam jako model, na przykładzie którego pokażemy m.in.:
Podczas webinarium nasi eksperci zaprezentują konkretne przykłady z praktyki wdrożeniowej.
Webinarium jest skierowane do osób z branży spożywczej, które chcą …
Warunki uczestnictwa w webinarium
Webinarium jest bezpłatne oraz prowadzone w języku polskim.
Link do rejestracji na wydarzenie:
Proste ERP dla Twojej firmy: szybko, na miarę i bez drenażu budżetu (csb.com)
Prelegenci
Arkadiusz Krzywiński – ekspert ds. ERP dla branży spożywczej. Odpowiedzialny za rozwój nowej działalności oraz utrzymanie relacji z obecnymi klientami. Oprócz udanych realizacji projektów w przemyśle spożywczym, posiada także ponad 20-letnie doświadczenie w zakresie cyfryzacji zakładów mięsnych.
Adrian Bogacz – ekspert ds. ERP dla branży spożywczej. Odpowiedzialny za rozwój nowej działalności w sektorze przetwórstwa warzyw i owoców oraz utrzymanie relacji z obecnymi klientami. Poza zawodowym zainteresowaniem procesami produkcji żywności, prywatnie interesuje się gotowaniem.
Organizator: CSB-System Polska
Przeczytaj także
Kto chce obniżyć koszty w produkcji mięsa, ten musi zminimalizować straty w całym łańcuchu przetwórczym. Jak to zrobić? Ten temat omówimy na podstawie konkretnego studium przypadku. Rob Engelhart i kalifornijskie przedsiębiorstwo Courage Production pokażą, w jaki sposób można osiągnąć ten cel przy użyciu dokładnych wskaźników. Zastosowana metoda: konsekwentna rejestracja danych w całym procesie produkcji oraz dokładne analizy i planowanie w systemie ERP.
Branża spożywcza, niezależnie czy chodzi o sery, pieczywo czy dania gotowe, jest pod największą presją kosztową. Aby osiągnąć zyski, procesy produkcyjne muszą być efektywne. Rozwiązania cyfrowe zwiększają przejrzystość zakładu i obniżają koszty.
Jak produkuje się kawior? Ta historia pozwoli zajrzeć za kulisy Agroittica Lombarda, która słynie z takich marek jak Calvisius czy Ars Italica. W 2002 roku Agroittica podjęła decyzję o wdrożeniu systemu ERP. Jednym z głównych celów było spełnienie wysokich wymagań w zakresie jakości oraz zapewnienie śledzenia pochodzenia na poziomie wszystkich procesów produkcji kawioru.