Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Food Safety Europe 2023 - podsumowanie

Kategoria: Biznes

1 lutego 2023 BRCGS było gospodarzem największego wydarzenia skupiającego się wokół tematyki bezpieczeństwa żywności w Wielkiej Brytanii i regionie EMEA - Food Safety Europe (FSE) 2023.

Ponad 200 delegatów wzięło udział w konferencji, podczas której wysłuchano imponującej liczby prelegentów ze znanych światowych marek, takich jak Amazon, Unilever czy Nestle. Uczestnicy mieli okazję otrzymać bezcenne spostrzeżenia i konstruktywną wiedzę na wysokim poziomie. 

Konferencja zgromadziła profesjonalistów z całej branży spożywczej i stanowiła doskonałą platformę dla wszystkich, do spotkania i nawiązania kontaktów w bezpośrednim środowisku, czego wielu osobom brakowało w ostatnich latach.

W ciągu dnia ogłoszono również nagrody FSE Awards 2023. Nagrody te są wyrazem uznania dla znaczącego wkładu różnych osób i firm z całej branży. Gratulujemy zasłużonym zdobywcom nagród:

- BRCGS Approved Training Partner and Consultant of the Year - Individual or Training Centre (Europe): Mario Sangiorgi

- BRCGS Certification Body of the Year (Europe): DNV Business Assurance

- BRCGS Professional of the Year: Rehab Youssef Abd El-Kader z Alwafaa Food Industries.

- BRCGS Site of the Year (Europe): TeaPak srl SB

- CEO of the Year (Europe): Emma Adams, Greggs

Zachęcamy do śledzenia strony BRCGS oraz udziale w kolejnych wydarzeniach – również w nowym formacie BRCGS Connect https://www.brcgs.com/events/

Wybierz temat: Certyfikacja

Autor: BRCGS

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.