Food Safety Europe 2023 – konferencja BRCGS
Food Safety Europe 2023 to jednodniowa konferencja, organizowana przez właściciela standardu BRCGS, która odbędzie się w środę 1 lutego 2023.
Konferencja dostarczy uczestnikom bezcennych spostrzeżeń i konstruktywnej wymiany wiedzy na wysokim poziomie, zaprojektowanej specjalnie w celu poprawy europejskiego zarządzania bezpieczeństwem żywności w handlu detalicznym, gastronomii i środowiskach produkcyjnych.
Jak podkreślają organizatorzy: Jesteśmy zachwyceni, że po raz kolejny wracamy do Londynu na naszą jednodniową konferencję, która będzie wypełniona pouczającymi i wnikliwymi prezentacjami oraz sesjami panelowymi z udziałem ekspertów ds. bezpieczeństwa żywności.
Przyszłoroczna edycja Food Safety Europe będzie wypełniona pouczającymi sesjami ekspertów z wielu marek, którzy zapewniają bezpieczeństwo, integralność i jakość żywności na całym świecie.
Dołącz do nas na Food Safety Europe 2023 i wysłuchaj prelegentów z Amazon, Waitrose, Just Eat i wielu innych fantastycznych marek.
>> Wejdź na stronę BRCGS, aby zobaczyć pełną agendę i zdobyć bilety
Przeczytaj także
-
19.12.2022
Globalna Strategia Bezpieczeństwa Żywności WHO na lata 2022-2030
Wśród priorytetów strategii WHO są: wzmocnienie systemów kontroli, wsparcie Kultury Bezpieczeństwa Żywności, zarządzania i informowania o ryzyku. A zapobieganie fałszowaniu żywności i autentyczność żywności to kluczowe elementy standardów bezpieczeństwa żywności.
-
03.08.2022
Opublikowano BRCGS wydanie 9 - Wiodąca rola w globalnym bezpieczeństwie żywności
1 sierpnia 2022 wydano 9 wersję Globalnego Standardu Bezpieczeństwa Żywności BRCGS. Opracowany i opublikowany w 1998 roku standard rozwinął się i stał się wiodącym światowym programem bezpieczeństwa żywności, w ramach którego certyfikowanych jest ponad 22 000 zakładów w ponad 130 krajach.
-
14.02.2022
BRC Global Standard for Agents & Brokers - zmiany w wersji 3
"Śniadanie z ekspertem" to cykl spotkań z audytorami i ekspertami TÜV SÜD Polska oraz zaproszonymi gośćmi, będącymi specjalistami w swoich dziedzinach. Celem spotkań jest wstępne zapoznanie się z nowymi trendami w takich obszarach jak branża spożywcza, paszowa, opakowaniowa, kosmetyczna, tekstylna, odzieżowa i obuwnicza czy systemy zarządzania jakością oraz bezpieczeństwem, a także zmiany w normach i standardach branżowych.