Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Food Tech Congress to rewolucyjne wydarzenie, którego celem jest wspieranie innowacji i budowanie bardziej zrównoważonej przyszłości żywności.
Konferencja, która odbędzie się w dniach 31 maja - 1 czerwca 2023 r. w Warszawie, zgromadzi ponad 1000 wpływowych innowatorów, inwestorów venture capital, decydentów i najwybitniejszych przedsiębiorców w branży, aby współpracować, rozpędzać przemysł spożywczy i przyspieszać rewolucję .
Nadchodząca edycja będzie poświęcona najnowszym innowacjom w 12 zupełnie nowych tematach konferencyjnych. Od żywności jako leku po alternatywne białka, odpady żywnościowe i agritech 5.0, nasze dyskusje z pewnością wciągną Cię i zainspirują.
Z radością ogłaszamy, że FoodFakty zostały Partnerem wydarzenia Food Tech Congress. Zapraszamy do udziału!
Dowiedz się więcej: foodtechcongress.com
Przeczytaj także
Oczy są najważniejszym zmysłem człowieka – dzięki nim poznajemy świat i ludzi, reagujemy na otoczenie i wyrażamy emocje. Wiedzą to dobrze projektanci i producenci opakowań, starając się ich designem wpływać na nasze decyzje zakupowe; śledząc jednocześnie zmiany w nastawieniach rynku i trendy, kształtowane przez młode pokolenia nabywców. Wiedzą również, że to właśnie podczas Targów Packaging Innovations mogą zweryfikować swoje projekty, zaprezentować je szerokiemu gronu profesjonalistów, odwiedzających targi.
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Małopolski oraz Wydział Technologii Żywności Uniwersytetu Rolniczego im. Hugona Kołłątaja w Krakowie zapraszają na XV Konferencję Naukową z cyklu „Żywność XXI wieku” pn. Żywność jako wyzwanie dla współczesnej nauki i przemysłu pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN w Krakowie Kraków, 21-22 września 2023 r.
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski zaprasza na XXVII Sesję Naukową Sekcji Młodej Kadry Naukowej „Rozwój Nauk o Zywności. Zrównoważona przyszłość" oraz Xth International Session of Young Scientific Staff „Food Science Development. Sustainable Future" w Warszawie, 11-12 maja 2023 roku