Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

PTTŻ zaprasza na XXVII Sesję Naukową Sekcji Młodej Kadry Naukowej „Rozwój Nauk o Żywności. Zrównoważona przyszłość" oraz Xth International Session of Young Scientific Staff „Food Science Development. Sustainable Future"

Kategoria: Biznes

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Oddział Warszawski zaprasza na XXVII Sesję Naukową Sekcji Młodej Kadry Naukowej „Rozwój Nauk o Zywności. Zrównoważona przyszłość" oraz Xth International Session of Young Scientific Staff „Food Science Development. Sustainable Future" w Warszawie, 11-12 maja 2023 roku

Współorganizatorzy: Instytut Nauk o Żywności SGGW i Sekcja Młodej Kadry Naukowej PTTŻ pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN

Tematyka:

- Modyfikacje technologiczne i procesowe,

- Trendy żywieniowe,

- Bioaktywne składniki żywności,

- Analiza i chemia żywności,

- Bezpieczeństwo żywności i konsumentów w świetle zrównoważonego rozwoju,

- Innowacje w produkcji opakowań,

- Biotechnologia i mikrobiologia żywności,

- Ekologiczne rozwiązania na rynku żywieniowym.

Konferencja będzie składała się z sekcji polskojęzycznych oraz anglojęzycznych. Istnieje możliwość prezentacji maksymalnie dwóch doniesień naukowych w formie referatu i/Iub posteru. W trakcie konferencji przewidziane są referaty plenarne zagranicznych oraz polskich gości oraz bezpłatne warsztaty naukowe. Streszczenia wystąpień zostaną opublikowane w książeczce streszczeń. Na podstawie wygłoszonych doniesień, Komitet Naukowy wyłoni prace, które będą mogły zostać opublikowane (po pozytywnej recenzji) w uznanych czasopismach naukowych.

Więcej szczegółów na stronie internetowej: www.smkn2023.pl

 

Komitet Organizacyjny:

Przewodnicząca: Dr inż. Agata Fabiszewska

Sekretarz: Dr inż. Magdalena Dadan

Skarbnik: Dr inż. Katarzyna Pobiega

Przewodnicząca Sekcji Młodej Kadry Naukowej PTTŻ: Dr inż. Monika Przeor

Członkowie:

  • Dr inż. Aleksandra Jedlińska
  • Dr inż. Anna Kot
  • Dr inż. Bartłomiej Zieniuk
  • Mgr inż. Adonis Hilal
  • Mgr inż. Anna Ignaczak
  • Mgr inż. Karina Jasińska
  • Mgr inż. Magdalena Karwacka
  • Mgr inż. Iga Piasecka
  • Mgr inż. Iwona Szymańska
  • Mgr inż. Katarzyna Wierzchowska

Komitet naukowy:

  • dr hab. Ewa Domian (SGGW Warszawa)
  • dr hab. Dorota Witrowa- Rajchert (SGGW Warszawa)
  • dr hab. Lesław Juszczak (UR Kraków)
  • dr hab. Agnieszka Kita (UPWr Wrocław)
  • dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska (SGGW Warszawa)
  • dr hab. Małgorzata Nogala-Kałucka (UP Poznań)
  • dr hab. Joanna Stadnik (UP Lublin)
  • dr hab. Tadeusz Sikora (UE Kraków)
  • dr hab. Dorota Witrowa- Rajchert (SGGW Warszawa)
  • Dr hab. Małgorzata Dżugan, prof. UR (UR Rzeszów)
  • Dr hab. Ewa Jakubczyk, prof. SGGW (SGGW Warszawa)
  • Dr hab. Katarzyna Marciniak-Łukasiak, prof. SGGW (SGGW Warszawa)
  • Dr hab. Agata Marzec, prof. SGGW (SGGW Warszawa)
  • Dr hab. Dorota Piasecka-Kwiatkowska, prof. UPP (UP Poznań)
  • Dr hab. Dorota Pietrzak (SGGW Warszawa)
  • Dr hab. Rafał Wołosiak (SGGW Warszawa)

 

Miejsce:

Konferencja odbędzie się na terenie Kampusu Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Nowoursynowska 159c 02-776 Warszawa

e-mail: smkn2023@sggw.edu.pl; strona internetowa: http://www.smkn2023.pl

Terminy:

15.02.2023 - zgłoszenie uczestnictwa - poprzez formularz dostępny na stronie: https://forms.gle/SFccV3JHFBiWkfpp6

10.03.2023 - nadsyłanie streszczeń

30.03.2023 - termin wniesienia opłaty konferencyjnej

Opłaty:

600 zł dla członków PTTŻ/650 zł dla pozostałych uczestników

Opłata obejmuje udział w obradach, warsztatach, materiały konferencyjne, koszty wyżywienia i imprez towarzyszących (nie obejmuje kosztu noclegów i kosztu druku publikacji)

 

WPŁATY PROSIMY KIEROWAĆ NA KONTO:

PEKAO SA 13 1240 1109 1111 0010 4061 9939

OW PTTŻ, Nowoursynowska 166, 02-787 Warszawa

W tytule wpłaty prosimy wpisać: SMKN oraz imię i nazwisko każdego uczestnika

 

 

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.