Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Studia podyplomowe na Wydziale Technologii Żywności SGGW

Kategoria: Biznes

Na Wydziale Technologii Żywności SGGW w Warszawie trwa rekrutacja (do końca lutego 2023 r.) na studia podyplomowe rozpoczynające się w semestrze letnim 2022/2023. W ofercie przygotowano trzy rodzaje studiów. Dwa programy skierowane są do osób związanych z branżą spożywczą, zajmujących się zapewnieniem higieny, jakości i bezpieczeństwa w praktyce przemysłowej, jak również oceną jakości handlowej i bezpieczeństwa żywności. Trzecie studia to oferta dla nauczycieli, którzy chcą zdobyć uprawnienia do nauczania kolejnego przedmiotu - chemii. 

Zajęcia prowadzone są przez wykładowców wydziału, jak również osoby zaproszone legitymujące się doświadczeniem zawodowym związanym z tematyką studiów.

Serdecznie zachęcamy do zapoznania się ze szczegółowymi informacjami oraz aplikowania na studia: 

Zapraszamy!

 

 

Wybierz obszar: Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Mikrobiologia żywności

Autor: Wydział Technologii Żywności SGGW

Przeczytaj także

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn