Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Naturalne dodatki do żywności. Jakie wymagania obowiązują na rynku europejskim cz. 1

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Prawo Żywnościowe, Składniki Żywności

Dla Unii Europejskiej (UE) zapewnienie najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności dla jej obywateli jest kluczowym priorytetem politycznym. Jako eksporter naturalnych dodatków do żywności należy wykazać, że naturalne dodatki do żywności są bezpieczne w użyciu. Dlatego musisz przestrzegać ogólnego prawa żywnościowego

Wybierz obszar: Bezpieczeństwo żywności Dodatki i składniki Prawo żywnościowe

Autor: Joanna Markwas

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.