Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Naturalne dodatki do żywności. Jakie wymagania obowiązują na rynku europejskim cz. 1

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Prawo Żywnościowe, Składniki Żywności

Dla Unii Europejskiej (UE) zapewnienie najwyższych standardów bezpieczeństwa żywności dla jej obywateli jest kluczowym priorytetem politycznym. Jako eksporter naturalnych dodatków do żywności należy wykazać, że naturalne dodatki do żywności są bezpieczne w użyciu. Dlatego musisz przestrzegać ogólnego prawa żywnościowego

Wybierz obszar: Bezpieczeństwo żywności Dodatki i składniki Prawo żywnościowe

Autor: Joanna Markwas

Przeczytaj także

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn